Wide Screen
Image default
Filmek

Will Smith és Martin Lawrence is igent mondott a Bad Boys 4. részre

Alig mutatták be a Bad Boys franchise harmadik részét, a Sony Pictures már a folytatáson dolgozik Will Smith és Martin Lawrence párossal.

Alig mutatták be a Bad Boys franchise harmadik részét, a Sony Pictures már a folytatáson dolgozik Will Smith és Martin Lawrence párossal.

Egy kisebb kálvária előzte meg a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk bemutatóját, miután többször is elhalasztották a bemutatót, mert az eredetileg megbízott Joe Carnahan kreatív különbségre hivatkozva távozott a projekt éléről. Majd egy kis időre jegelték a projektet, végül azonban sikerült közös nevezőre jutni Will Smith és Martin Lawrence színészekkel, így a héten a mozikban is bemutatták Mike Lowrey és Marcus Burnett történetét több-kevesebb sikerrel.

A The Hollywood Reporter most azt írja, hogy a Sony Pictures már megbízta Chris Bremmer forgatókönyvírót a folytatás elkészítésével, amiben Will Smith és Martin Lawrence is visszatérne, pedig már nagyon annak állt a zászló, hogy a Mindörökké rosszfiúkkal elköszönnek szerepüktől, de úgy tűnik, van még bennük, a kérdés csak az, hogy a nézők mennyire akarják majd a negyedik részt. A portál azt is megjegyzi, hogy ezúttal nem hagynak időablakot a két rész között.

Bremner felelt a harmadik rész történetéért is, de hollywoodi értesülések szerint a Disney őt bízta meg A nemzet aranya franchise harmadik szkriptjével is, mivel a 20th Century Fox birtokában lévő jogokra szert tett a stúdió felvásárlásával, így most zöld utat kaphat az évek óta pletykált projekt.

Még több a témában...

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

Vigh Martin

Box Office-figyelő: 2020/6. hét: Harley Quinnek még sem kellett volna dobni Jokert?

Tóth Bálint

KRITIKA: Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat