Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

Will Smith és Martin Lawrence is igent mondott a Bad Boys 4. részre

Alig mutatták be a Bad Boys franchise harmadik részét, a Sony Pictures már a folytatáson dolgozik Will Smith és Martin Lawrence párossal.

Alig mutatták be a Bad Boys franchise harmadik részét, a Sony Pictures már a folytatáson dolgozik Will Smith és Martin Lawrence párossal.

Egy kisebb kálvária előzte meg a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk bemutatóját, miután többször is elhalasztották a bemutatót, mert az eredetileg megbízott Joe Carnahan kreatív különbségre hivatkozva távozott a projekt éléről. Majd egy kis időre jegelték a projektet, végül azonban sikerült közös nevezőre jutni Will Smith és Martin Lawrence színészekkel, így a héten a mozikban is bemutatták Mike Lowrey és Marcus Burnett történetét több-kevesebb sikerrel.

A The Hollywood Reporter most azt írja, hogy a Sony Pictures már megbízta Chris Bremmer forgatókönyvírót a folytatás elkészítésével, amiben Will Smith és Martin Lawrence is visszatérne, pedig már nagyon annak állt a zászló, hogy a Mindörökké rosszfiúkkal elköszönnek szerepüktől, de úgy tűnik, van még bennük, a kérdés csak az, hogy a nézők mennyire akarják majd a negyedik részt. A portál azt is megjegyzi, hogy ezúttal nem hagynak időablakot a két rész között.

Bremner felelt a harmadik rész történetéért is, de hollywoodi értesülések szerint a Disney őt bízta meg A nemzet aranya franchise harmadik szkriptjével is, mivel a 20th Century Fox birtokában lévő jogokra szert tett a stúdió felvásárlásával, így most zöld utat kaphat az évek óta pletykált projekt.

Total
22
Shares
Previous Article
Vasember

Robert Downey Jr. végre reagált az őt ért pletykákra, hogy Tony Starkként feltűnik-e a Fekete Özvegy-filmben

Next Article
20th Century Fox

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!