Wide Screen
Image default
Filmek

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah beszéltek erről egy interjúban.

Will Smith és Martin Lawrence akciókalandjának harmadik epizódja hatalmas sikert aratott, hiszen mind a kritika, mind pedig a nézőközönség kifejezetten szerette a filmet, utóbbit jól mutatja, hogy az alkotás világszerte 419 millió dollárt hozott a stúdiónak, ezzel jelenleg anyagi szempontból ez a film a legsikeresebb idén. Nem meglepő tehát, hogy a produkciós cég máris erősen gondolkodik a franchise további bővítésén.

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah nemrégiben egy interjú során arról beszéltek, hogy az eredeti tervek szerint egészen máshogy végződött volna a film, több alternatív befejezést is leforgattak. Ezek közül volt olyan, amely egy jóval tragikusabb, drámaibb élt adott volna a történetnek. Ebben a verzióban Isabel megpróbálta volna megölni magát, illetve a Will Smith által alakított Mike Lowreyt. El Arbi direktor a Digital Spynak nyilatkozva a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

Amikor Isabel látja, hogy minden odaveszett, eldönti, hogy a lángok közé veti magát, és megpróbálja Mike-ot is magával vinni. Ez egy epikus és igencsak drámai végkifejlet lett volna, amely szinte a görög tragédiákat idézte volna. Úgy éreztek, hogy talán ez kicsit sok lenne a nézők számára. Azonban ki tudja, közel sem biztos, hogy igazunk volt.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

A korábban említett negyedik rész egyelőre csupán előkészületi fázisban tart, így a stábról, illetőleg a színészgárdáról nincsenek információink, arra azonban óriási esély mutatkozik, hogy Will Smith és Martin Lawrence párosa visszatér majd.

Szerintetek erőteljesebb lett volna az alternatív befejezés?

Még több a témában...

Box Office-figyelő: 2020/6. hét: Harley Quinnek még sem kellett volna dobni Jokert?

Tóth Bálint

KRITIKA: Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk

Kévés Bence Mihály

Box Office-figyelő: 2020/3. hét: A Martinok szerencsét hoztak Will Smith-nek

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat