Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah beszéltek erről egy interjúban.

Will Smith és Martin Lawrence akciókalandjának harmadik epizódja hatalmas sikert aratott, hiszen mind a kritika, mind pedig a nézőközönség kifejezetten szerette a filmet, utóbbit jól mutatja, hogy az alkotás világszerte 419 millió dollárt hozott a stúdiónak, ezzel jelenleg anyagi szempontból ez a film a legsikeresebb idén. Nem meglepő tehát, hogy a produkciós cég máris erősen gondolkodik a franchise további bővítésén.

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah nemrégiben egy interjú során arról beszéltek, hogy az eredeti tervek szerint egészen máshogy végződött volna a film, több alternatív befejezést is leforgattak. Ezek közül volt olyan, amely egy jóval tragikusabb, drámaibb élt adott volna a történetnek. Ebben a verzióban Isabel megpróbálta volna megölni magát, illetve a Will Smith által alakított Mike Lowreyt. El Arbi direktor a Digital Spynak nyilatkozva a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

Amikor Isabel látja, hogy minden odaveszett, eldönti, hogy a lángok közé veti magát, és megpróbálja Mike-ot is magával vinni. Ez egy epikus és igencsak drámai végkifejlet lett volna, amely szinte a görög tragédiákat idézte volna. Úgy éreztek, hogy talán ez kicsit sok lenne a nézők számára. Azonban ki tudja, közel sem biztos, hogy igazunk volt.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

A korábban említett negyedik rész egyelőre csupán előkészületi fázisban tart, így a stábról, illetőleg a színészgárdáról nincsenek információink, arra azonban óriási esély mutatkozik, hogy Will Smith és Martin Lawrence párosa visszatér majd.

Szerintetek erőteljesebb lett volna az alternatív befejezés?

Total
2
Shares
Previous Article
Stargirl

SOROZATKRITIKA: Stargirl S01E01-03

Next Article

A Beverly Hills-i zsaru 4 rendezői elmondták, hogy hányadán állnak a film munkálataival

Related Posts