Főoldal Filmek A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget
Filmek

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah beszéltek erről egy interjúban.

530
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Forrás: Sony Pictures

Will Smith és Martin Lawrence akciókalandjának harmadik epizódja hatalmas sikert aratott, hiszen mind a kritika, mind pedig a nézőközönség kifejezetten szerette a filmet, utóbbit jól mutatja, hogy az alkotás világszerte 419 millió dollárt hozott a stúdiónak, ezzel jelenleg anyagi szempontból ez a film a legsikeresebb idén. Nem meglepő tehát, hogy a produkciós cég máris erősen gondolkodik a franchise további bővítésén.

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah nemrégiben egy interjú során arról beszéltek, hogy az eredeti tervek szerint egészen máshogy végződött volna a film, több alternatív befejezést is leforgattak. Ezek közül volt olyan, amely egy jóval tragikusabb, drámaibb élt adott volna a történetnek. Ebben a verzióban Isabel megpróbálta volna megölni magát, illetve a Will Smith által alakított Mike Lowreyt. El Arbi direktor a Digital Spynak nyilatkozva a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

Amikor Isabel látja, hogy minden odaveszett, eldönti, hogy a lángok közé veti magát, és megpróbálja Mike-ot is magával vinni. Ez egy epikus és igencsak drámai végkifejlet lett volna, amely szinte a görög tragédiákat idézte volna. Úgy éreztek, hogy talán ez kicsit sok lenne a nézők számára. Azonban ki tudja, közel sem biztos, hogy igazunk volt.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

A korábban említett negyedik rész egyelőre csupán előkészületi fázisban tart, így a stábról, illetőleg a színészgárdáról nincsenek információink, arra azonban óriási esély mutatkozik, hogy Will Smith és Martin Lawrence párosa visszatér majd.

Szerintetek erőteljesebb lett volna az alternatív befejezés?

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys: Ride or Die
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...