Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah beszéltek erről egy interjúban.

Will Smith és Martin Lawrence akciókalandjának harmadik epizódja hatalmas sikert aratott, hiszen mind a kritika, mind pedig a nézőközönség kifejezetten szerette a filmet, utóbbit jól mutatja, hogy az alkotás világszerte 419 millió dollárt hozott a stúdiónak, ezzel jelenleg anyagi szempontból ez a film a legsikeresebb idén. Nem meglepő tehát, hogy a produkciós cég máris erősen gondolkodik a franchise további bővítésén.

A film rendezői, El Arbi és Biall Fallah nemrégiben egy interjú során arról beszéltek, hogy az eredeti tervek szerint egészen máshogy végződött volna a film, több alternatív befejezést is leforgattak. Ezek közül volt olyan, amely egy jóval tragikusabb, drámaibb élt adott volna a történetnek. Ebben a verzióban Isabel megpróbálta volna megölni magát, illetve a Will Smith által alakított Mike Lowreyt. El Arbi direktor a Digital Spynak nyilatkozva a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

Amikor Isabel látja, hogy minden odaveszett, eldönti, hogy a lángok közé veti magát, és megpróbálja Mike-ot is magával vinni. Ez egy epikus és igencsak drámai végkifejlet lett volna, amely szinte a görög tragédiákat idézte volna. Úgy éreztek, hogy talán ez kicsit sok lenne a nézők számára. Azonban ki tudja, közel sem biztos, hogy igazunk volt.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk

A korábban említett negyedik rész egyelőre csupán előkészületi fázisban tart, így a stábról, illetőleg a színészgárdáról nincsenek információink, arra azonban óriási esély mutatkozik, hogy Will Smith és Martin Lawrence párosa visszatér majd.

Szerintetek erőteljesebb lett volna az alternatív befejezés?

Total
11
Shares
Previous Article
Stargirl

SOROZATKRITIKA: Stargirl S01E01-03

Next Article

A Beverly Hills-i zsaru 4 rendezői elmondták, hogy hányadán állnak a film munkálataival

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!