x
Filmek

Vin Diesel elárulta, hogy mikor mutatják be a Halálos iramban 9. előzetesét

A Halálos iramban 9. forgatása már befejeződött, most azonban Vin Diesel elárulta, hogy meddig kell kihúznánk az első előzetesig.

Vin Diesel elárulta, hogy mikor mutatják be a Halálos iramban 9. előzetesét
  • Publisheddecember 10, 2019

A Halálos iramban 9. forgatása már befejeződött, most azonban Vin Diesel elárulta, hogy meddig kell kihúznánk az első előzetesig.

A franchise szerelmeseinek nem kell már sokat várniuk a Halálos iramban 9. rész előzetesére, tudtuk meg minap Vin Dieseltől. A színész Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy a következő fokozat első előzetesét az újév első hónapjában fogják bemutatni, de ezzel kapcsolatban jövő héten, azaz december 18-án egy hivatalos bejelentést is kapunk, s talán még egy teaser előzetesről is lehull a lepel.

Az amerikai színésznek ez lesz a kilencedik alkalom, hogy Dominic Toretto szerepében látjuk, és már most borítékolható, hogy a tizedik részben a világ megmentésére indul, hiszen a Universal Pictures egyik legsikeresebb filmszériájáról beszélünk, bár az évek alatt kissé megkopott a franchise renoméja, a 2001-ben Vin Diesel és az elhunyt Paul Walker főszereplésével készült autós-akciós film azonnal meghozta a sikert, azóta pedig sorra ostorozza a mozik kasszáit.

Idén nyáron ugyan nem a fősodorból mutattak be filmet, hanem egy spin-offot Jason Statham és Dwayne Johnson párossal a főszerepben a Halálos iramban: Hobbs és Shaw címen, de jövőre ismét a „család” veszi át a szerepet. A kilencedik és tizedik rész rendezői teendőit Justin Lin vállalta el, a forgatókönyvet pedig Daniel Casey szállította, főszerepben a már említett Diesel mellett Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren, Cardi B, illetve a nyolcadik részből visszatérő Charlize Theronra pedig rá sem lehet ismerni. Egyelőre nem tudni, hogy A Sziklát és Stathamet látjuk-e a folytatásban.

A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. május 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.