Wide Screen
Image default
Filmek

Rá sem ismerünk majd Charlize Theron karakterére a Halálos iramban 9-ben

Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a Halálos iramban 9. részében, azonban az utolsó találkozás óta alaposan megváltozott a karakter.

Charlize Theron karaktere, Cipher is visszatér a Halálos iramban 9. részében, azonban az utolsó találkozás óta alaposan megváltozott a karakter.

Egyelőre nem sokat tudunk a Halálos iramban franchise kilencedik rész sztorijáról, attól eltekintve, hogy minden korábbi résznél nagyobb lesz a család, miután több visszatérő szereplő is bejelentkezett a következő menetre, kivéve Dwayne Johnson és Jason Statham, akik idén nyáron saját kalandban vettek részt.

Mindeközben Charlize Theron közösségi oldalán egy képpel jelentette be, hogy előző rész főgonosza is ott lesz a folytatásban, bár alaposan megváltozott a szőke bombázó a kilencedik részre:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

She’s baaaaack #Fast9

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

De nemcsak Cipher lesz a nagy visszatérője a kilencedik résznek, hanem Nathalie Emmanuel, aki a hetedik részben csatlakozott Dom (Vin Diesel), Letty, Roman (Tyrese Gibson), Mia (Jordana Brewster) és Tej (Ludacris) alkotta nagy családhoz. Mia ugyan kihagyta a legutóbb részt, miután Brian (Paul Walker) – tragikus halála után – elköszönt a szériától, de már korábban megerősítette, hogy ő is visszatér. A széria egyik új belépője pedig John Cena lesz, aki pletykák szerint Dwayne Johnson karakterét fogja váltani, de pletykálják még Michael Rookert is.

Halálos iramban 9. bemutatója 2020. május 22-én lesz.

Halálos iramban

Még több a témában...

Készül a Mad Max-előzményfilm, ám Charlize Theron nem tér vissza Furiosa szerepében

Kévés Bence Mihály

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

Vigh Martin

Egy évvel eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat