Wide Screen
Filmek

John Cena is csatlakozott a Halálos iramban 9. rész szereplőgárdájához

Áprilisban még csak utaltak rá, tegnap pedig hivatalossá vált, hogy John Cena is ott lesz a Halálos iramban franchise következő részében.

Áprilisban még csak utaltak rá, tegnap pedig hivatalossá vált, hogy John Cena is ott lesz a Halálos iramban franchise következő részében.

A Deadline értesülései szerint újabb ismerős névvel gazdagodott a Halálos iramban 9. rész szereplőgárdája, ezúttal az ŰrDongóból és James Gunn rendezőtől fejlesztés alatt álló The Suicide Squad folytatásából ismerős John Cena is ott lesz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris és Nathalie Emmanuelés társai mellett a franchise következő részében. Ellenben továbbra is arról lehet olvasni, hogy Dwayne Johnson visszatérése nem biztos a folytatásban miután nézeteltérése támadt Vin Diesellel, és azt azóta sem sikerült rendezniük.

A rajongókat nem érhette váratlanul a Universal Pictures bejelentése, ugyanis az elmúlt napokban Diesel Instagram-oldalán félreérthetetlen utalást tett a világon egyedülálló 13-szoros WWE ex-pankrátor világbajnok érkezésére. Cena szerepéről nem árultak el semmit, de pletykák szerint ő ugorhat be A szikla megüresedett helyére, de sokáig nem kell nélkülöznénk Dwayne Johnsont a szériából, hiszen az idei a Halálos iramban: Hobbs & Shaw spin-offban Jason Statham-mel alkot párost, hogy megmentsék Idris Elba gonoszától a világot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank you Pablo.

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

A rendezői teendőket a Tokiói hajsza, a negyedik, ötödik és hatodik Halálos iramban részeket is magáénak tudó Justin Lin látja el, de pletykák szerint ő készíti majd a franchise utolsó tizedik részét is. Jelen állás szerint a Halálos iramban 9. rész amerikai bemutatója 2020. május 22-én, míg a Halálos iramban 10. részt 2021. április 2-án lesz.

John Cena

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bloodshot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat