Főoldal Filmek Vin Diesel bejelentette, mikor érkezik a Halálos iramban 11.
Filmek

Vin Diesel bejelentette, mikor érkezik a Halálos iramban 11.

Sokkal jobb kedvünk lett, hogy tudjuk, mikor érkezik a Halálos iramban 11.

310
Halálos iramban 10.

Sokat beszéltek már a Halálos iramban-franchise jövőjéről, hogy mi lesz a fősodor után, ami eredetileg a tizenegyedik résszel végződött volna, ám Vin Diesel belengette, hogy akár trilógia lehet a finálé, azaz kapunk egy tizenkettedik részt. Sőt, azóta azt is bejelentették, hogy női főszereplős spin-off készül, valamint Dwayne Johnson főszereplésével készül egy másik cím nélküli film.

De mi a helyzet a Halálos iramban 11. résszel? A franchise főszereplője bejelentette, hogy hivatalosan két év múlva, 2025. áprilisában kerül a mozikba. A Halálos iramban 10. sztárja, Vin Diesel az Instagramon jelentette be, hogy a közelgő folytatás a tervek szerint 2025. április 4-én kerül a mozikba.

Imádom, hogy a franchise-unkba érkező színészek mennyire kifejezőek és együttműködőek. Jason [Momoa] valami teljesen egyedi és különleges dolgot akart kipróbálni, és végül egy olyan karaktert alkotott meg, amivel ellopta a showt, akit a világ nem fog elfelejteni. Köszönjük, hogy mindannyian eljöttetek és megnéztétek a filmet, ahogy mindig is tettétek….. A 7 milliárd mit sem ér, ha nem képviseli a család és a hűség igazi érzését.

Azok számára, akik nem tudták, hogy a Halálos iramban 10. csak az első rész volt, tudjátok meg, hogy a második rész olyan erőfeszítéseket fog tenni a franchise családjától és stúdiójától, amilyet még sosem láttatok.

Vin Diesel

A Halálos iramban 10. a múlt hónapban jött ki a mozikba, amivel lassú tempóval, de rákanyarodtunk a célegyenesre. Régóta ismert volt, hogy készül egy tizenegyedik rész is, amely eredetileg a franchise kétrészes lezárása lett volna. Hivatalosan még nem jelentették be, de ahogy Diesel a római világpremieren már utalt rá, valószínűleg kapunk egy harmadik részt is, amivel lezárul a család története.

Akik szeretik az agyatlan történeteket és az autókat, nekik készülnek majd filmek a jövőben is. 2019-ben már kaptunk egy teljesen melléktörténetet Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. Bár az a film eredetileg Johnson utolsó filmjének szánták, a színész nemrég nagy meglepetésre visszatért egy stáblista alatti jelenetben a tizedik részben. Luke Hobbs ott lesz a folytatásban, és emellett újabb filmet kap a karakter. Dieseltől megtudtuk azt is, hogy női főszereplővel készült egy másik film is, de többet nem árult el a projektről.

Halálos iramban 10.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Vin Diesel a Halálos iramban spinoff-filmjeiről beszélt, köztük egy női főszereplős filmről

Még a finálén sem vagyunk túl, de már spinoff-filmekről beszél Vin Diesel.

Halálos iramban 10.
Kritikák

Halálos iramban 10. kritika

Jason Momoa karaktere új lendületet vitt ebbe a mára egysíkú és buta...

Halálos iramban 10.
Előzetesek

A Halálos iramban 10. második előzetesében Jason Momoa megpróbálja felrobbantani a Vatikánt

Biztonsági öveket bekapcsolni, őrült egy menet lesz a Halálos iramban 10. része....