Főoldal Filmek Dwayne Johnson főszereplésével készül egyelőre cím nélküli, új Halálos iramban
FilmekBREAKING

Dwayne Johnson főszereplésével készül egyelőre cím nélküli, új Halálos iramban

Luke Hobbs saját filmet kap, ami átvezető lesz a Halálos iramban 10-11. között.

55
Halálos iramban 8.

Dwayne Johnson egy új önálló filmmel tér vissza a Halálos iramban univerzumába, és Luke Hobbs szerepét alakítja újra. Elsőre sokan arra gondolhatnak, hogy ebben nincs semmi új, hiszen a Halálos iramban 10. stáblista alatti jelenetében már láttuk, hogy visszatér Johnson, de ez nem elég, kap egy saját filmet is, ahogy arra már volt példa 2019-ben.

A Universal Pictures csütörtökön jelentette be a projektet. A franchise régi munkatársa, Chris Morgan írja a cím nélküli film forgatókönyvét. Magáról a cselekményről részleteket nem árultak el a bejelentéskor, bár az üzletet ismerő személyek elmondták, hogy az új film a most bemutatott Halálos iramban 10. és a közelgő Halálos iramban 11. eseményei között fog hidat verni, ami 2025-re várható. A mostani bejelentésre azután került sor, hogy Hobbs a kilencedik rész után visszatért.

A főszereplő mellett Johnson a film producere Dany Garcia és Hiram Garcia közreműködésével saját cégük, a Seven Bucks Productions bevonásával, illetve Vin Diesel és Samantha Vincent szintén saját produkciós cégével beszáll a buliba. További producerek Chris Morgan, Jeff Kirschenbaum és Neal Moritz.

Morgan írta és dolgozott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw és a Halálos iramban 8. című filmeket, amelyekben Johnson is szerepelt. Emellett ő írta a franchise ötödik, hatodik és hetedik részének forgatókönyvét és executive producere volt. A Louis Leterrier által rendezett tizedik részt május végén mutatták be, s globálisan 320 millió dolláros bevétellel nyitott a mozikban, s ezzel a második legnagyobb bevételi mutatóval bíró film 2023-ban.

A Seven Bucks olyan filmekért felelt a múltban, mint a Disney Dzsungeltúra és a DC Studios Black Adam és a DC Szuperállatok ligája című belépői. Az eredeti sorozatok közé tartozik az NBC gyártású Young Rock és a The Titan Games. Johnson legközelebb az Amazon Studios saját készítésű Red One című filmjének és a Disney élőszereplős Vaiana című filmjének producere és főszereplője lesz.

Halálos iramban
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Microsoft Activision Blizzard
BREAKINGJátékok

A brit versenyhivatal jóváhagyta a Microsoftnak az Activision Blizzard felvásárlását

A CMA döntésével az utolsó akadály is elhárult, hogy az Activision Blizzard...

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...