Főoldal Filmek A Halálos iramban 10. stáblista utáni jelenetében visszatér Dwayne Johnson Luke Hobbs szerepében
FilmekBREAKING

A Halálos iramban 10. stáblista utáni jelenetében visszatér Dwayne Johnson Luke Hobbs szerepében

A rajongók legnagyobb kedvence is visszatér a Halálos iramban 10.-ben.

723
Halálos iramban 8.
Forrás: Universal Pictures

Egy héttel a bemutató előtt egy váratlan szereplő visszatéréséről számoltak be, miután tegnap este a római világpremieren először vetítették le a filmet. A hype már elindult, és bár a rajongók irtóznak a spoilerektől, az egyik legnagyobb külföldi portál szalagcímként lehozta, hogy visszatér a franchise egyik rég elfeledett karaktere.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Mielőtt a média nagy része megnézhette volna a filmet, a The Wrap arról számolt be, hogy a franchise egyik legnagyobb sztárja – talán akit az elmúlt években legtöbben hiányoltak – sem fog hiányozni a befejező részekből. Igen, kiderült, hogy Dwayne “The Rock” Johnson, aki először a Halálos iramban 5. részében tűnt fel Luke Hobbs szerepében, kapott egy stáblista alatti jelenetet, amiben újra eljátszhatja régi szerepét.

A The Wrap alighanem össztűz alá került, miután tegnap este lehozták ezt a cikket, hogy a Halálos iramban 10. egy olyan karaktert hozz vissza, aki még a 2010-es években csatlakozott a stábhoz. A The Rock még 2010-ben kapott szerepet, majd ezt követően további három főrészben, illetve 2019-ben egy mellékfilmben, egy úgynevezett spinoffban tűnt fel Jason Statham karakterével közösen.

A nagy visszatérés nem annyira meglepő, mivel Jason Statham által alakított Deckard Shaw szintén visszatér a tizedik részben, ahogy arra kaptunk utalást a Halálos iramban 9. legvégén. Shaw után logikusnak tűnt, hogy visszahozzák Hobbsot, csak ez eddig elképzelhetetlennek tűnt Vin Diesel egója miatt.

2021-ben a franchise sztárja, Vin Diesel nyilvánosan felhívta Johnsont, hogy jelenjen meg a filmben, arra kérve őt, hogy “teljesítse be a sorsát” azzal, hogy újra eljátssza a szerepét. Akkor Johnson nyíltan visszautasította a felkérést, de mostanáig semmit nem tudtunk Diesel és Johnson összefeszüléséről, hogy sikerült-e megoldaniuk a problémát. De ebből a nagy visszatérésből úgy tűnik, hogy félretették a nézeteltérést, és napjaink legnagyobb filmsztárja bizony szerepet kap a befejező részekben.

A Halálos iramban 10. magyar bemutatójára 2023. május 18-án kerül sor a mozikban.

Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...