Főoldal Filmek David Corenswet a befutó Clark Kent, míg Nic Hoult Lex Luthor szerepére pályázik James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében?
FilmekBREAKING

David Corenswet a befutó Clark Kent, míg Nic Hoult Lex Luthor szerepére pályázik James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében?

James Gunn állítólag már próbafelvételt is tartott az új Supermannel.

566
Superman: Legacy

Szombat estére több izgalmas hírt is kaptunk James Gunn készülő Superman-filmjének szereposztásáról. A legújabb hírek szerint ugyanis megvannak a jelöltek Clark Kent, Lois Lane és Lex Luthor hőn áhított szerepeire.

A The Hollywood Reporter megtudta, kik a legesélyesebbek Clark Kent, Lois Lane és Lex Luthor szerepeire James Gunn és Peter Safran készülő DC Univerzumában, amely 2025-ben indul a Superman: Legacy című filmmel. David Corenswet (Pearl; A politikus) az egyik legnagyobb esélyes – talán a befutó – Clark Kent/Superman címszerepére. Nemrég próbafelvételen is megjelent. Két másik színészről is úgy vélik, hogy versenyben vannak, de kilétüket még nem fedték fel, így arról sem osztottak meg információt, hogy eljutottak-e a próbafelvételig.

david corenswet

Tom Brittney (Grantchester bűnei; A Greyhound csatahajó) és Andrew Richardson (Churchill kémei; The Independent) brit színészeket szintén meghallgatták a szerepre, de már kiestek. Jacob Elordi (Eufória; A csókfülke) ausztrál színész, aki a rajongók egyik kedvence volt, valójában sosem jutott el a meghallgatásig.

Ami Superman ellenségének, Lex Luthornak a szerepét illeti, úgy tűnik, a producerek szintén megtalálták erre a jelöltet; a legesélyesebb Nicholas Hoult (X-Men: Az eljövendő múlt napjai; Mad Max: A harag útja) lehet. Róla már jó ideje pletykálnak, hogy szerepet kaphat a filmben, és bár egyesek úgy gondolták, hogy ő lehet az Acélember, most sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy inkább Luthor szerepét szánja neki Gunn.

A Deadline ásza, Justin Kroll azonban ellentmond a jelentésnek, és most azt állítja, hogy Hoult valóban Superman szerepére pályázik, nem pedig Luthorra, szóval úgy véljük, hogy a következő hetekben tiszta vizet öntenek a pohárba. Arról is beszél Kroll, hogy Gunn és Safran még messze vannak attól, hogy végleges döntést hozzanak Supermanről.

Eközben Lois Lane szereposztása még eltarthat egy ideig, a THR hozzáteszi, hogy Emma Mackey (Szexoktatás; Barbie), Rachel Brosnahan (A káprázatos Mrs. Maisel; Kártyavár), Phoebe Dynevor (A Bridgerton család; Younger) és Samara Weaving (Sikoly VI.; Aki bújt) is szóba jöhet. Brosnahan a források szerint “kiemelkedőt” alakított a meghallgatáson, de nem világos, hogy 32 évesen még mindig versenyben van-e a várhatóan többnyire 20-as éveiben járó szereplőgárdában, bár ő egy Emmy-díjas tehetség, és minden bizonnyal erős kiegészítője lenne Gunn stábjának.

A felsorolt színésznők közül várhatóan nem mindenki jut el a próbafelvételig, sokan pedig még mindig meghallgatásra várnak, szóval itt várhatóan csak később hoznak döntést, azon sem lepődnénk meg, ha előbb Clark Kent kilétéről rántanák le a leplet, s később derülne fény, hogy ki játssza a szerelmét.

Nem sokkal a megjelent pletykák hírére James Gunn közösségi oldalán arról írt, hogy bárki megkérdezi tőle, soha nem fogja felfedni, hogy kik vannak, vagy voltak versenyben a szerepekért. A rendező szerint ez a színész saját döntése, hogy megosztja-e a rajongóival és a világgal a hírt, ő maga nem tenne ilyet. Kiemelte, hogy Glenn Howerton vagy Zachary Levi például elment Űrlord meghallgatására, és nagy eséllyel indultak a szerepért. Végezetül pedig azt írta, hogy egyetlen egy személyt válogattak be eddig a filmbe, és ez nem Superman, de még nem is állandó szereplője ennek az univerzumnak.

A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, de mivel a júliusi San Diego-i Comic-Con már a küszöbön van, ez lehet a legjobb alkalom, hogy megosszanak egy ilyen fontos hírt a rajongókkal, valószínűleg a kaliforniai eseményen fogják lerántani a leplet a szereplőgárdáról, s a DC Studios nagy tervéről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.