Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Vin Diesel elszólta magát, hogy lesz Halálos iramban 12., és így a Fast Saga egy trilógiával ér véget?

Lesz Halálos iramban 12. is? Az út vége háromrészes kalandnak ígérkezik.

Vin Diesel elszólta magát, hogy lesz Halálos iramban 12., és így a Fast Saga egy trilógiával ér véget?
  • PublishedMay 12, 2023

A franchise immár 22 éves, és eddig kilenc film készült a fő filmsorozatból, plusz a 2019-es Halálos iramban: Hobbs & Shaw spinoff. Azonban egyszer mindennek véget kell érnie, és nem kivétel a Halálos iramban sem. A terv az volt, hogy a hamarosan megjelenő tizedik és tizenegyedik résszel lezárják a sorozatot, azonban lehet továbbtart majd ez az út.

A Halálos iramban 10. résszel szerették volna befejezni, ám 2020 végén bejelentették, hogy a Fast Saga ehelyett két további filmmel zárul, magyarul két részre bontják a befejezést. Most viszont Vin Diesel talán arra akart utalni, hogy a végső hajrá valójában egy egész trilógia lesz.

A Dominic Torettót alakító Diesel a római vörös szőnyeges bemutatóról, a film egyik forgatási helyszínéről jelentkezett be közösségi oldalán, amikor kicsúszott a száján ez az információ. Michelle Rodriguez mellett állt Diesel, amikor feltették a kérdést, hogy mit tartogat a jövő Dom és Letty számára a Fast-sagán kívül, amire ő így válaszolt:

Ez egy nagyon jó kérdés. Filmkészítőként azonban azt szeretnénk, hogy az emberek élvezhessék a filmet anélkül, hogy túlságosan megemelnénk a kalapunkat. Annyit mondhatok, hogy a film készítése előtt a stúdió megkérdezte, hogy lehet-e ez egy kétrészes film, és miután a stúdió megnézte az első részt, azt mondták: “Nem lehetne a Halálos iramban 10-et, a finálét trilógiává tenni?”.

Vin Diesel

Michelle Rodriguez ezután megjegyezte, hogy “minden történetben három felvonás van”, de mielőtt az interjúkészítő további információkat tudott volna kiszedni, Vin Diesel közölte, hogy ezzel a kijelentésével nem akar “itt bajba kerülni”, majd elsétáltak. Hivatalosan még nem jelentették be, és az április CinemaCon alatt sem beszélt erről Vin Diesel, ott is két részről beszélt végig a színpadon.

Diesel szerint a Universal Pictures felső vezetése annyira elégedett volt azzal, amit a Halálos iramban 10-ben láttak, hogy nagyon szeretnék, ha lenne folytatása a 2025-ben érkező Halálos iramban 11-nek, szóval a Fast Saga befejezésére egy trilógiát dolgoznának ki.

Halálos iramban 10.
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.