Vikingek lesznek a következő asszasszinok?

A Kotaku kiderítette, hogy az eddigiekkel ellentétben az új Assassin’s Creed széria az északiak birodalmába kalauzol el minket!

A Kotaku kiderítette, hogy az eddigiekkel ellentétben az új Assassin’s Creed széria az északiak birodalmába kalauzol el minket!

Az Ubisoftról elmondható, hogy nagyon megosztó játékot tett le az Assassin’s Creed új szériájával. Az Origins elkezdte a szerepjáték vonalat és az Odyssey méltó módon folytatta azt (mindkét játékot megszerezheted akciósan, az Originsről itt az Odysseyről pedig itt írtunk). Alapjában véve pozitív a fogadtatásuk, hiszen egy új színt vittek az állóvízbe, amelyre már szükség volt nagyon.

A sikereket meglovagolva valószínűleg már a következő címet készítik a franciák, amely az első pletykák szerint Olaszországba látogathatunk el. Azonban úgy néz ki, ezek a találgatások tévedtek. A The Division 2-ben felmerült Easter-Egg, miszerint egy plakáton egy viking fogja az éden almáját. A Kotaku gyorsan utánament a nyomnak és több független informátor szerint tényleg a északiak birodalmában fog játszódni.

Sok változatos helyszínt dolgozhatnak fel a játékok, mint láttuk a God of War esetében is nagyon bejött ez a helyszín választás. Ráadásul már az előző részekben is megtalálható volt a mitológia. Elképzelhető, mint az Origins és az Odyssey esetében, hogy gyakorlatilag két játékon dolgoznak egyszerre. Ti mit vártok, milyen helyszínt szeretnétek?

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték könyve utalást tesz [SPOILER] megjelenésére?

Next Article
Jumanji

Dwayne Johnson forgatási képet osztott meg a Jumanji 3-ról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!