Wide Screen
Image default
Játékok

Ilyen olcsón még nem juthattál hozzá az Originshez!

A HumbeBundle megint kitett magáért, a havi játékcsomagja tartalmazza az asszasszinok egyiptomi kalandját!

A legtöbben eddig is ismerhették a Humble-t, hiszen szórványosan szoktak egészen jó játékokat ingyenesen osztogatni. Most a havi játék előfizetésükre érdemes vetni egy pillantást. Hogyha eddig is szerettél volna játszani az Assassin’s Creed Egyiptomban játszódó részével, de túl drágának találtad most eljött az idő Számodra!

Az e havi csomag tartalmazza az Origins-t több még be nem jelenetet szupertitkos címmel egyetemben. A Humble Monthly egy vagy több nagy és sok kisebb játékot tartalmaz egy potom 12 dolláros összegért cserében. Körülbelül tehát 3400 forintért megszerezhetjük az AC Origins-t és meg is tarthatjuk örökre. Fontos megjegyezni, hogy ez egy havi előfizetés csomag, amelyet bármikor lemondhatunk.

Mint láthatjuk, minden hónapban színvonalas alkotásokat kapunk a pénzünkért, szóval a PC játékosoknak mindenképpen ajánlott kipróbálni, ha eddig nem tették!

Még több a témában...

Lassan bekacsint egy következő Hitman

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Greedfall

Héja Szabolcs

Még egy utolsó előzetest kaptunk a Walking Deadből

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább