Close


Közelgő események

Filmek

Véres képet mutattak be az Alien: Covenant horrorfilmből

A héten több hír is megjelent a Covenantról, előbb megerősítették James Franco szerepét, majd két titokzatos képet is megosztottak a filmből.

Véres képet mutattak be az Alien: Covenant horrorfilmből
  • PublishedDecember 22, 2016

A héten több hír is megjelent a Covenantról, előbb megerősítették James Franco szerepét, majd két titokzatos képet is megosztottak a filmből.

A 20th Century Fox nem váratta sokáig önmagát és a rajongókat, újabb, de ezúttal sokkal beszédesebb képet osztottak meg a filmből, mely egy véres laboratóriumot ábrázol – vélhetően azután készült a kép, miután az idegen kitört a gazdatestből, és megcsonkította az emberi testet. A stúdió természetesen a képet most is egy rejtélyes számsorral látta el: 224612072104. Vajon mit takarnak ezek a számok?

224612072104

További képek is napvilágot láttak az Entertainment Weekly oldalán:

Nem sokat tudunk a Prometheus folytatásáról, melyben visszatér Michael Fassbender karaktere, David a szintetikus asztronauta, aki túlélte az első részt, s aki a folytatásban új telepesekkel találkozik majd a távoli paradicsomnak hitt planétán, akiket Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, és Callie Hernandez fog majd játszani a filmben, azonban a napokban megerősítették James Franco szerepét is. A bemutatott képsorokból az is kiderült, hogy a Covenant hajó legénysége egy csapat telepes, és nagyrészt párként tették lábukat a fedélzetre. A reakciókból az is kiderült, hogy a legénység több tucat Neomorph idegent fog kapni – így hívják az új idegen lényeket, pontosabban a Xenomorph-ok elődeit.

Eredetileg 2017. augusztus 4-én mutatták volna be az Alien: Covenant filmet, azonban Ridley Scott rendező olyan őrült tempóban halad a film vágásával, hogy a stúdió kénytelen volt előbbre hozni a premiert, és 2017. május 19-re tenni. Hamarosan retteghetünk az új idegenektől, mert a források szerint nagyon közel van az Alien: Covenant első trailere.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.