Főoldal Filmek Többen, köztük Marvel kapitány, s az Őrzők is megerősítést kaptak a Bosszúállók: Végtelen háborúban
Filmek

Többen, köztük Marvel kapitány, s az Őrzők is megerősítést kaptak a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Ahogy arra korábban számítani lehetett, a Végtelen háborúban több új karaktert is bevonnak Bosszúállónak.

971

Ahogy arra korábban számítani lehetett, a Végtelen háborúban több új karaktert is bevonnak Bosszúállónak.

A Marvel harmadik fázisából mindössze két filmet láttunk, az Amerika kapitány: Polgárháború és egy Doctor Strange részt. A stúdió box office szempontjából mindkét film jól kezdett, mind a rajongók, mind pedig a kritikusok elismerően nyilatkoztak, most pedig már a következő nagy durranásukat, a Végtelen háborút készítik elő, amiről most casting híreket is kaptunk – korábban írtunk arról, hogy január 23-án veszi kezdetét a forgatás.

A Movie Casting Call szellőztette meg a lehetséges karakterek neveit, akik jó eséllyel szerepelni fognak majd a Bosszúállók harmadik részében, és az egyelőre név nélkül szereplő Bosszúállók 4.-ben. A most megjelent felhívás szerint december 10. és 11. között Atlantában a Pinewood Studios főhadiszállásán nőket és férfiakat keresnek minden korosztályból, akik valamiféle extra szerepet kapnának a forgatások során. De ami még ennél is fontosabb, hogy a cikkben felfedték azokat a képregényhősöket, akikkel találkozhatunk majd a filmben, így végre Brie Larson, mint Marvel kapitány is bemutatkozhat a Marvel Filmes Univerzumában. Ezt félig-meddig már nyáron megerősítettek a San Diégóban zajló Comic-Con alatt, miszerint már szólófilmje előtt találkozhatunk Marvel kapitánnyal.

Egészen a most megjelent cikkig a Marvel meglehetősen szűkszavú volt, sok mindent nem árult el a Bosszúállók: Végtelen háború gigaprodukcióról. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) idei bemutatkozása után többen kijelentették – később meg is erősítették őt, most viszont Wong nevét is megtalálhatjuk a lapon -, hogy a szuprémharcos Bosszúállónak áll 2018-ban, de már azt is tudjuk, hogy A galaxis őrzői – ezt Vin Diesel kotyogta el nyáron – csapatával, Chris Pratt (Űrlord), Karen Gillan (Nebula), Dave Bautista (Drax) és Zoe Saldana (Gamora) színészek is feladatot kapnak.

A casting felhívás megerősítette Russo testvérek korábbi kijelentését is, miszerint a Végtelen háború igazi Bosszúállók rész lesz, melyben a hősök száma eléri majd a 67-et is. A névsorban olvasható még Josh Brolin (Thanos), Chris Hemsworth (Thor), Sebastian Stan (Bucky/Winter Soldier), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Clint Barton/Sólyom), Chris Evans (Steve Rogers/ Amerika kapitány), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Bosszorkány), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Scott Lang/Hangya), Paul Bettany (Vízió), Chadwick Boseman (T’Challa/Fekete Párduc), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) valamint Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember) neve is. Elég sok karaktert sorakoztattak fel, de egy valakit mégis kihagytak, Tom Holland, Póki neve nem szerepel, a kérdés tehát adott: miért nem kapott helyet a Bosszúállók 3.-ban? Esetleg a fiatal szuperhőst féltik, és a Bosszúállók 4.-re tartogatják, vagy teljesen kimarad a Thanos-szal történő csatározásból?

A héten megjelent cikk értelmében a filmet hamarosan forgatni kezdik, és talán január 23-tól mi is okosabbak leszünk, esetleg a film történetéről is megtudunk valamit. Amit a feljebb leírtakon kívül tudni lehet a filmről az, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája, és a Polgárháború filmek rendezői, Anthony és Joe Russo áll a kamerák mögé, ők fogják lefilmezni a Marvel legnagyobb, legvéresebb csatáját, melyet sajnos nem mindenki él túl.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én, a Bosszúállók 4. 2019. május 3-án, míg a Marvel kapitány 2019. március 8-án kerül bemutatásra a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események