Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy hivatalosan mikortól forog a Bosszúállók: Végtelen háború

Azt már korábban is tudtuk, hogy Végtelen háború előkészületei októberben elkezdődtek, de hivatalos rajtról nem szóltak hírek.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Végtelen háború előkészületei októberben elkezdődtek, de hivatalos rajtról nem szóltak hírek.

Régóta szóbeszéd tárgya volt már, hogy mikor kezdődhet a Marvel Studios eddigi legnagyobb projektjének termelése, azaz a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása. Nem csak azért bír nagy jelentőséggel a Végtelen háború, mert ez lesz a Marvel harmadik fázisának mondhatni lezáró filmje, hanem azért is, mert itt mindenkivel találkozhatunk. A rendezők korábbi kijelentéséből megtudtuk, hogy 67 képregényfigurával találkozhatunk majd a vásznon, akik az univerzum legádázabb ellenfelével néznek farkasszemet majd – sajnos ezek közül nem mindenki éli túl a találkozást, lesznek, akiktől elköszönünk.

A Bosszúállók: Végtelen háború lesz a Marvel Filmes Univerzum tizenkilencedik filmje is egyben melyről korábban azt rebesgették, hogy 2016 végén forgatni kezdik, de ezt a stúdió nem erősítette meg, mindössze azt láthattuk, hogy Russo fivérek munkába lendültek, gőzerőkkel készítik elő a terepet a Föld legnagyobb hőseinek.

A My Entertainment World állítása szerint a grandiózus szuperhősfilm forgatása csak 2017 elején veszi kezdetét, méghozzá január 23-ai dátummal. Attól, hogy az oldal ennyire biztos a dolgában, még nem kell mérget venni rá, hiszen hivatalos Marvel Studios közlemény eddig nem jelent meg, de nagy valószínűséggel hiteles tényeket közölt az oldal. Korábban Kevin Feige Marvel elnök megerősítette azt, miszerint a Végtelen háború és cím nélkül szereplő Bosszúállók 4. forgatása valamikor 2017 elején startol el.

Akárhogy is legyen, nem lennénk meglepve, ha az ünnepek közeledtével hivatalos információkat hallanánk a következő Bosszúálló-filmekről.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója 2018. május 4-én lesz, ezzel szemben a Bosszúállók 4.-et 2019. május 3-ra időzítette a stúdió.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat