Főoldal Filmek Még ebben a hónapban érkezhet új előzetes az Igazság ligájához
Filmek

Még ebben a hónapban érkezhet új előzetes az Igazság ligájához

Zack Snyder rendező elvileg megerősítette, hogy még 2016-ban új trailert mutatnak be az Igazság ligája szuperhősfilmhez.

949

Zack Snyder rendező elvileg megerősítette, hogy még 2016-ban új trailert mutatnak be az Igazság ligája szuperhősfilmhez.

A legtöbb rajongó már nagyon várja a bejelentést, megerősítést, hogy mikor láthatják a második előzetest a filmből, de most úgy tűnik, hogy Zack Snyder rendező nem váratja tovább rajongóit, és még 2016-ban mutatnak valami újat a Ligából.

Legtöbben arra számítottak, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatóján sor kerülhet az új Igazság liga előzetesre is a DC Comics képregényvilágából, de erről végül le kellett mondani, azonban most úgy fest, hogy mégis érkezik valami idén.

Mikah McAllister nevezetű rajongó Instagram oldalára került fel egy friss bejegyzés, miszerint a rendező megerősítette azt, hogy hamarosan érkezik egy új előzetes a filmhez:

Arról kérdeztem Snydert, hogy lenne-e kedve közösen készíteni egy videót a rajongóknak, amolyan „lelkesítő” anyagot, mire ő azt felelte: „Normál esetekben benne lennék, de a film következő promóciós anyaga már nagyon közel van, de ennél nem mondhatok többet.” Tehát a „nagyon közel” itt azt is jelentheti, hogy akár hónap vége előtt előzetest látunk.

Természetesen senki sem garantálja, hogy decemberben tényleg előzetest látunk a Ligából, hiszen a rendező ezt hivatalosan nem jelentette ki, mindössze egy rajongói bejegyzés szemtanúi lehettünk, aki azt állítja, hogy az Igazság liga második előzetese 2016-ban online elérhető lesz. Reméljük, az úriember nem játszik az idegeinkkel, és igazakat állít, ha viszont valóban érkezik a második trailer, akkor arra legnagyobb esély Karácsony estén lehet, mikor mindenki a tévéképernyői előtt van.

Shout out to my boss for officially making this meet up happen? #batmanvsuperman #justiceleague Director, #zacksnyder , has a message for you guys: ” Watch the Justice League movie, BECAUSE ITS THE JUSTICE LEAGUE!”? Also, I asked if he can do a video with me to “inspire” you guys to watch his films, he says: ” Normally I would but the promo for the movie will begin REAL SOON so I can’t say more at the moment….”?????? By real soon, he means the end of this month ?I’m soooo pumped?????? At least I got to reiterate how much I loved his Dawn of the Dead remake and #wonderwoman ? He was very grateful and soooooooo kind to me! Yes, now he knows my face… but probably forgot my name ?????Also, #thebatman will be filmed at the WB lot… (allegedly)???

Mikah McAllister (@mikahmcallister) által közzétett fénykép,

A film nagyágyúi Ben Affleck alias Batman, Gal Gadot Wonder Woman jelmezét húzta magára, Ezra Miller Flashként cikázik, Jason Momoa a szigorú és kemény Aquamant játssza, míg a már-már Vasembert formáló Ray Fisher Cyborgot fogja alakítani. Utóbbival a Batman Vs Superman moziban találkozhattunk, cameózott egyet. A felsorolt színészek mellett feltűnik még Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), J.K. Simmons, Amber Heard, Willem Dafoe, Amy Adams (Lois Lane), Joker (Jared Leto) és természetesen maga Superman is, Henry Cavill.

Az Igazság liga képregényfilmet 2017. november 17-én fogják bemutatni a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...