Főoldal Filmek Keira Knightley is visszatérhet A Karib-tenger kalózai 5-ben?
Filmek

Keira Knightley is visszatérhet A Karib-tenger kalózai 5-ben?

Egy újabb nagy név térhet vissza Jack Sparrow kapitány ötödik kalandjában, ami Salazar bosszúja címre hallgat.

1.2k

Egy újabb nagy név térhet vissza Jack Sparrow kapitány ötödik kalandjában, ami Salazar bosszúja címre hallgat.

Egy jó ideje már ismert, hogy az első három rész sztárja, Orlando Bloom barátja, Johnny Depp rettegett kalóza, Jack Sparrow segítségére siet az ötödik kalóz filmben, miután kihagyta a negyedik részt, de most úgy tűnik, hogy Keira Knightley is visszatér A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában.

A hír a TooFab-on jelent meg, ahol azt állítják, hogy Keira Knightley ismét szerepet kapott a Fekete Gyöngy fedélzetén, amiről eddig nem is tudtunk, de az oldalon úgy gondolják, hogy meglepetésnek szánták Swann visszatérését, aki a franchise első három filmjében Elizabeth Swann-t játszotta. Egyre többen jelentkeznek be az eredeti trilógiából az újabb ördögi kalandra, de ezúttal el is fér a segítség, mert a tengerek rettegett kalózával, Salazarral kerülnek szembe:

Balszerencsés idők jönnek, rossz irányból fújnak a szelek a tengeren, hiszen Salazar Kapitány, a holt kalózok ura Jack Sparrow Kapitányt szemeli ki magának. Salazar elhatározza, hogy megöli Jack-et, és mindenki mást, aki az Ördög-háromszögből, másik nevén a Bermuda-háromszögből menekülni próbál. Sparrow-nak egyetlen esélye van, hogy túlélje a kalandot, ha előbb találja meg Poszeidón szigonyát, a hatalmas ereklyét, mellyel a tengert uralma alá tudja hajtani.

A norvég rendezőpáros Espen Sandberg és Joachim Rønning rendezésében készült filmben természetesen visszatér Johnny Depp – nélküle nem lenne film! -, mint Jack Sparrow Kapitány, Orlando Bloom Will Turner-je, és Barbosa kapitány (Geoffrey Rush). A folytatásban a tengerek rémével, Salazar Kapitánnyal kell majd szembenézniük a főhősöknek, akit az Oscar-díjas Javier Bardem fog alakítani a tengeren. Paul McCarney-t korábban megerősítették, valamint Brenton Thwaites karakteréről, Henry-ről is hallottunk már a Dead Men Tell No Tales film kapcsán, de ennél többet nem nem árultak el a stúdiónál.

2017 nyarán hajózik be A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események