Főoldal Előzetesek Megszólalt magyarul Cézár A majmok bolygója: Háború előzetesében
Előzetesek

Megszólalt magyarul Cézár A majmok bolygója: Háború előzetesében

Megérkezett A majmok bolygója reboot harmadik, s egyben befejező részének szinkronos előzetese.

983

Megérkezett A majmok bolygója reboot harmadik, s egyben befejező részének szinkronos előzetese.

Majd csak jövő nyáron érkezik A majmok bolygója: Háború mozifilm, ezért a most megjelent előzetest fenntartásokkal kell kezelni, közel sem beszélhetünk végleges változatról, amit talán az is tükröz, hogy valamiért nem lettek annyira megnyerők a szinkronhangok. Fontos megjegyezni, hogy mindössze csak az első előzetesről beszélünk, sok minden változhat a film premierjéig.

A film szinopszisa a következő:

A nagy sikerű franchise harmadik része, A majmok bolygója: Háborúban Cézár és a majmok halálos összetűzésbe kerülnek az emberekkel, akiket egy könyörtelen ezredes vezet majd, akit úgy hínak, hogy Colonel (Woody Harrelson). Miután a majmok vereséget szenvedtek, Cézárnak meg kell birkózni a sötétebb énjével, és drasztikus lépésre határozza el magát, mégpedig, hogy megbosszulja faját. A kaland végén szemtől-szemben találják majd magukat a főszereplők, Cézár és az ezredes egy grandiózus csatában mérik össze erejüket, amely mindkét faj jövőbeli sorsát megpecsételi a bolygón.

Ez lehet minden idők legjobb majmos filmje, mely szépen és fokozatosan emelkedett fel, az első részben kitört a Lázadás, illetve megismerhettük a szereplőket, köztük Cézárt, aki szó szerint felemelkedett, és a majmok vezetője lett. A második egy ember-majom Forradalomba csapott át, ahol már pengeélen táncoltak a felek, erősödött a két fél közti viszály, és most a harmadik, befejező rész, mely elhozza a Háborút a két faj között, és amelyben olyan nagy nevek játsszák a film főszereplőit, mint Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notary vagy Karin Konoval.

Matt Reeves filmje, A majmok bolygója: Háború bemutatója 2017. július 14-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.