Wide Screen
Image default
Előzetesek

Pokoli jóra sikerült a Pókember: Hazatérés film szinkronos előzetese is

Nem csak angolul, de magyarul is zseniális lett a Pókember reboot film első előzetese.

Nem csak angolul, de magyarul is zseniális lett a Pókember reboot film első előzetese.

Elképesztően hatásosra sikerült Póki bemutatkozása a Marvel Filmes Univerzumában az Amerikai kapitány: Polgárháború részben mutatott cameo-jával, és ez még csak a kezdet volt, hiszen jövő nyáron már önálló filmjében, a Hazatérésben szórakoztatja a rajongóit dumájával a képregények legismertebb hőse.

Egy percig sem vitatott téma, hogy Tom Holland és a Marvel érkezésével a Pókember-filmek “hazaértek”, amit az első előzetes is megerősített, s talán végre egy olyan falmászó kalandot láthatunk a mozikban, mely hűen adja vissza a képregényekből megismert nagydumás, barátságos és közkedvelt pizsamás hálószövőt.

A film középpontjában a fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) áll majd, akinek szenzációs bemutatkozásával már idén, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk. Egy teljesen új beállítottságú Pókemberrel találkozhatnak majd a rajongók a jövőben, melynek első felvonása a Pókember: Hazatérés film lesz. A Bosszúállóktól megtanult tapasztalatok birtokában főhősünk hazatér, hőn szeretett otthonába, Queensbe, ahol „dögös” May nénikéjével (Marisa Tomei) él. A Polgárháborúból megtudtuk, hogy Vasember amolyan mentoraltjaként tekint Peterre, ezért Stark a folytatásban is Pókin tartja majd szemét. A Bosszúállókkal folytatott kitérője után Peter megpróbál visszarázódni a hétköznapokba, és miközben azt szeretné elhitetni magával, hogy Pókember csak egy barátságos alak, de mikor feltűnik az új gazfickó, Keselyű, minden megváltozik, és rádöbben, hogy a legfontosabbnak hitt dolgok hirtelen veszélybe kerültek.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 7-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Tom Holland megmutatta, hogy milyen lesz Nathan Drake karaktere az Uncharted adaptációban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat