Úton lehet a Star Wars The Force Unleashed 3 is

A Lucasfilm Games előtérbe hozatala eléggé felborította a Disney eddigi hozzáállását a piachoz.

Amennyire elhanyagolt volt a Star Wars franchise a videojátékok körében még akár 2-3 éve is, most úgy néz ki annyira beindult és próbálnak mindent bepótolni a lehető legrövidebb idő alatt. Tudhatjuk, hogy a Disney bizony addig üt egy vasat, amíg az meleg. A Star Wars Jedi Fallen Order esetében kiderült, ez a bizonyos fém egészen magas hőmérsékleten izzik jelenleg, hiszen elképesztően jó számokat produkált a pénztáraknál Cal Kestis kalandja.

Egy Disney ügyekben általában megbízható informátor állítása szerint már úton van egy másik kaland, amely a The Force Unleashed következő felvonása lesz. Számoljunk csak, hány Star Wars alkotást pletykálnak a következő évekre? Hivatalos címekként megemlíthetjük a Star Wars Jedi Fallen Order következő részét, ez már az elmondottak alapján készül. Nem is olyan régen a Lucasfilm Games bejelentette az RPG játékát is a Ubisoft-tal karöltve.

Nem hivatalos projektből is van, hiszen a Battlefront 3 létezését már Jeff Grubb is szinte tényként kezeli. Valószínűleg folytatják a szórakoztató Squadrons-t és beszélnek még többek között a Microsoft ilyen témájú projektjéről. Ezek mellé érkezhet még a csepegtetett információk alapján a The Force Unleashed 3 is. Nyilván érdemes az utóbbit a helyén kezelni, Daniel Richtmann azért lőtt már egy párszor mellé is.

Gyorsan érdemes hozzátenni még azt is, hogy a Disney-nek nem éppen a legjobb a viszonya ezzel a sorozattal. Nem is tekintik ezt jelenleg a kánon részének. Mindenesetre egészen fényes jövő néz ki a Star Wars-nak a videojátékok világában is, hiszen 4-5 készülő projekt már előkelő helyre tudná helyezni itt is a legendás franchise-t.

Total
1
Shares
Previous Article

Az új Rockstar szabadalom már valószínűleg a GTA VI-ra utal

Next Article
Tyler Rake: A kimenekítés

Sam Hargrave rendező elárulta, mikor kezdik Tyler Rake: A kimenekítés folytatás forgatását

Related Posts