A Ubisoft készíti a következő Star Wars játékot

Egy nyílt világú RPG formájában fogjuk meglátni hosszú idő után az első nem EA játékot a szériából.

A hír még ki sem hűlt, miszerint a Star Wars játékokat mostantól a Lucasfilm Games logója alatt találhatjuk meg, máris egy újabb bejelentéssel érkezett a mikiegeres vállalat. A hivatalos közlemény szerint a Ubisoft-tal lépnek partneri kapcsolatba és így fognak fejleszteni egy Star Wars tematikájú, nyílt világú RPG-t. A Ubisoft Massive lesz az első vállalat 2012 óta a franchise-ban, aki az EA-n kívül alkothat.

Erről a játékról azt tudják elmondani, hogy korai szakaszában van a fejlesztésnek, még sok helyre csak alkalmazottakat keresnek. Julian Gerighty lesz a rendező, olyan címek fűződnek az ő nevéhez, mint a The Crew és a The Division 2. Azt is tudhatjuk még, hogy a mű a Ubisoft Massive Snowdrop motorja köré fog épülni. Ezen kívül sajnos a Lucasfilm Games semmi egyebet nem árult el, így nem tudhatjuk se a szereplők körét, se azt, hogy pontosan mikor is foglal majd helyet.

Úgy látszik az EA 10 éves exkluzív szerződése hamarabb véget ért, mint gondolták volna. Valószínűleg itt is a Marvel szériából már ismert megközelítést fogja választani a Disney és sok fejlesztőnek engedi meg, hogy hozzányúljon a sorozathoz. Elképesztően jó hír ez, hiszen így akár több Star Wars témájú alkotást is kaphatunk az elkövetkező években. Rá is fért már ez az eddigi rideg bánásmód után.

Total
1
Shares
Previous Article

Mit tudhatunk az Indiana Jones játékról?

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige állítása szerint, a Marvel Studios legalább 2029-ig kidolgozta a terveket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!