x
Játékok

A Ubisoft készíti a következő Star Wars játékot

Egy nyílt világú RPG formájában fogjuk meglátni hosszú idő után az első nem EA játékot a szériából.

A Ubisoft készíti a következő Star Wars játékot
  • Publishedjanuár 13, 2021

A hír még ki sem hűlt, miszerint a Star Wars játékokat mostantól a Lucasfilm Games logója alatt találhatjuk meg, máris egy újabb bejelentéssel érkezett a mikiegeres vállalat. A hivatalos közlemény szerint a Ubisoft-tal lépnek partneri kapcsolatba és így fognak fejleszteni egy Star Wars tematikájú, nyílt világú RPG-t. A Ubisoft Massive lesz az első vállalat 2012 óta a franchise-ban, aki az EA-n kívül alkothat.

Erről a játékról azt tudják elmondani, hogy korai szakaszában van a fejlesztésnek, még sok helyre csak alkalmazottakat keresnek. Julian Gerighty lesz a rendező, olyan címek fűződnek az ő nevéhez, mint a The Crew és a The Division 2. Azt is tudhatjuk még, hogy a mű a Ubisoft Massive Snowdrop motorja köré fog épülni. Ezen kívül sajnos a Lucasfilm Games semmi egyebet nem árult el, így nem tudhatjuk se a szereplők körét, se azt, hogy pontosan mikor is foglal majd helyet.

Úgy látszik az EA 10 éves exkluzív szerződése hamarabb véget ért, mint gondolták volna. Valószínűleg itt is a Marvel szériából már ismert megközelítést fogja választani a Disney és sok fejlesztőnek engedi meg, hogy hozzányúljon a sorozathoz. Elképesztően jó hír ez, hiszen így akár több Star Wars témájú alkotást is kaphatunk az elkövetkező években. Rá is fért már ez az eddigi rideg bánásmód után.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.