Fényes jövő a Star Wars játékok előtt?

Mostantól új címke alatt kell majd keresnünk a Star Wars témájú játékokat.

Egy blogbejegyzésben a Disney hivatalos oldala tájékoztatott, hogy új szervezeti struktúrát vezetnek be és az összes Star Wars témájú játékot most már a Lucasfilm Games alá fogják csoportosítani. Lássunk egy pár tényt és azt, hogy mit is várunk ettől az új egységtől.

Egészen 2023-ig köti szerződés a Disney-t a Star Wars játékok kapcsán az EA-hez, tehát addig mindenképpen csak ők adhatnak ki ilyen témájú játékokat. Mint tudhatjuk, már bőven készül a Star Wars Jedi Fallen Order 2, tehát a nagy sikerű alkotás folytatása biztosan megérkezik a kitűzött határidőig.

Nemrég felreppent pletykák alapján összeállt a Battlefront 2 brigádja és már dolgoznak is a harmadik rész megvalósításán. Valószínűleg ez után nem fogják megújítani az exkluzív szerződésüket és több fejlesztő is megcsillogtathatja majd a tudását a témában. Kik lehetnek az esélyesek?

Szinte biztosan fog készülni valamikor egy Mandalorian játék. Hivatalos információk ugyan nincsenek róla, de annyira beleillik a mostani RPG műfaj keretébe ez a történet és olyan mértékben sikeres a téma, hogy bűn lenne kihagyni. Halkan már elkezdték pletykálni az esetleges készítőket is. A Microsoft és a Ubisoft sem mondana nemet egy ilyen lehetőségre.

Érdemes odafigyelni majd a történésekre és figyelemmel követni a hivatalos oldalt, ugyanis a bejegyzés végén említik, hogy nemsokára többet is megtudhatunk majd a Lucasfilm Games-ről. Nagyon szorítunk, hogy végre több és minőségi alkotásokat kaphassunk ebből a sorozatból is.

Total
1
Shares
Previous Article
Morbius

A Sony Pictures eltolta a Morbius, az élővámpír bemutatóját

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Kevin Feige megerősítette, hogy egy bizonyos ponton elkészül a Bosszúállók 5.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!