Úton a Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese is

Megkapta besorolását a Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetese, ami heteken belül debütál a videómegosztó felületen.

Megkapta besorolását a Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetese, ami heteken belül debütál a videómegosztó felületen.

A hírt a Trailer-Trackes srácok szállították, akik elmondták, hogy J.A. Bayona rendező új filmje, a Jurassic World-folytatásának harmadik és egyben utolsó előzetese a napokban átesett a hivatalos besorolási procedúrán. Később a hírt egy hivatalos forrás is megerősítette, akitől megtudtuk, hogy az új trailer 2 perc és 30 másodperces lesz, ami az eddig leghosszabb előzetese lesz a filmnek.

Azt viszont sajnos nem árulták el, hogy mikor mutatják be a trailert, de legtöbben a Bosszúállók: Végtelen háború debütálására voksolnak, már csak azért is, mert anno a franchise utolsó előzetese az akkor bemutatásra került Bosszúállók: Ultron korával vált elérhetővé. De szóba jöhet még a Warner Bros. Rampage – Tombolás című akciófilmje is, amit éppen a héten mutatnak be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Megtalálták a Batgirl forgatókönyvíróját

Next Article

Solo: Egy Star Wars történet – Játékidő és promó anyagok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!