Újabb pletykák láttak napvilágot a GTA remasterek tekintetében

Az eddiginél többet árultak el a szivárogtatók a régi GTA-k felújított változatairól.

Nem is olyan régen már írtunk róla, hogy elkezdett terjedni az interneten egy bizonyos információ, miszerint a Rockstar nem csak a híres játéka új részét készíti, hanem aktívan tevékenykedik a régebbiek egy felújított kiadásán is. A most megszellőztetett hírek szerint az említett fejlesztők a Ruffian Games-szel egyetemben már 2017 óta dolgoztak a felújított változatokkal. Kicsit később, az utóbbi brigádot is megvásárolták és 2019 óta már Rockstar Dundee néven alkotnak. Nyilván a helyén kell kezelni a dolgokat, hiszen nem hivatalos információkról van szó, de nézzük miket tartogatnak számunkra.

Nagyon hasonlónak ígérkeznek ezek az eredeti változatokhoz, azonban olyan változtatással, hogy a jelenlegi alkotások grafikai szintjén fogjuk majd őket valahol megtalálni. A GTA V Rage motorjának fogja egyfajta optimalizált változatát csatasorba állítani. Valahol a látványvilágot tekintve az ötödik GTA és a Red Dead Redemption 2 között kell majd elképzelni félúton. A karakterek, az NPC-k és a helyszínek is meg lesznek újítva, a rádióállomások zenéi újra lesznek licencelve. Sajnos így egyáltalán nem biztos, hogy minden jól ismert ikonikus dallam be fog tudni majd kerülni a végleges alkotásba. 

A gameplay nagyon hasonlítani fog arra, amit elsőre elképzelünk. A vezetés élménye a GTA V-ben látottakhoz lesz majd mérhető. Sok útszakaszt meg kellett változtatni, hogy megfeleljen a játék új mechanikáinak. A lőfegyverek használata is nagyban hasonlít majd ehhez, azonban egy picit variáltak rajtuk a reszponzívabb érzet elérése miatt. Nagyjából ennyit tudhattunk meg most az új szivárogtatásból, reméljük nem is olyan sokára végre kiderül, hogy valóságos-e, vagy kitalált az egész GTA Collection téma.

Total
3
Shares
Previous Article
Zack Snyder

Zack Snyder elárulta, valójában miért hagyta ott Az Igazság Ligája forgatását

Next Article

Elhozza Vietnámot a Civilization VI új kiegészítője

Related Posts