Főoldal Játékok Nem is olyan sokára felújított GTA változatok érkezhetnek
Játékok

Nem is olyan sokára felújított GTA változatok érkezhetnek

Bennfentes források szerint nem csak a következő rész van készülőben a Rockstar háza táján.

600
ws gta2 210125 084458

Elképesztően nagy hype van a GTA következő része körül, hiszen a Rockstar nem szokott rossz játékokat prezentálni és a franchise szépen lassan a gaming egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát. Azt már nem hivatalos forrásokból tudhatjuk, hogy a hatodiknak számozott rész már készülőben van, azonban egy friss fórumos diskurzusból minimum ennyire érdekes dolgok kerültek most is felszínre.

ws gta 210125 084112

Egy a sorozat ügyeiben nagyon jó információkkal rendelkező személy annyit posztolt a fórumba, hogy „soon”. Természetesen ez felkeltette rengeteg ember figyelmét, aztán később ebből egy beszélgetés kerekedett, amely érdekes információkat közölt. A bennfentesek szerint készülőben van a GTA III, Vice City és a San Andreas újrakevert változata is. A lehetséges bejelentésre is érkezett egy kódolt üzenet, szerinte 90 napon belül választ kaphatunk a kérdéseinkre. 

ws gta90 210125 084157

Érdekesen hangzik, de kezeljük helyén az információkat, hiszen hiába nőtt az elmúlt évek során hatalmassá a Rockstar, a pletykák szerint így már egészen sok játékon dolgoznak… Hallhattuk a GTA következő epizódját, a Red Dead Redemption újrakevert változatát, a GTA 5 szintén felújított verzióját és most még ez a három is a képbe került. Nagyon érdekesek ezek a hírek és epekedve várjuk, hogy tényleg kapunk-e valami konkrétumot az elkövetkező három hónapban a Rockstar háza tájáról bármelyik alkotásukkal kapcsolatosan. Az eddigi szivárogtatásokra tekintettel erre elég jó esély van.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.

gta v trevor
Játékok

Kiderült, hogy a GTA V miért nem kapott sosem igazi sztori DLC-t

A GTA Online sokkal jövedelmezőbb volt a Rockstar ex-fejlesztője szerint.