Nem is olyan sokára felújított GTA változatok érkezhetnek

Bennfentes források szerint nem csak a következő rész van készülőben a Rockstar háza táján.

Elképesztően nagy hype van a GTA következő része körül, hiszen a Rockstar nem szokott rossz játékokat prezentálni és a franchise szépen lassan a gaming egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát. Azt már nem hivatalos forrásokból tudhatjuk, hogy a hatodiknak számozott rész már készülőben van, azonban egy friss fórumos diskurzusból minimum ennyire érdekes dolgok kerültek most is felszínre.

Egy a sorozat ügyeiben nagyon jó információkkal rendelkező személy annyit posztolt a fórumba, hogy „soon”. Természetesen ez felkeltette rengeteg ember figyelmét, aztán később ebből egy beszélgetés kerekedett, amely érdekes információkat közölt. A bennfentesek szerint készülőben van a GTA III, Vice City és a San Andreas újrakevert változata is. A lehetséges bejelentésre is érkezett egy kódolt üzenet, szerinte 90 napon belül választ kaphatunk a kérdéseinkre. 

Érdekesen hangzik, de kezeljük helyén az információkat, hiszen hiába nőtt az elmúlt évek során hatalmassá a Rockstar, a pletykák szerint így már egészen sok játékon dolgoznak… Hallhattuk a GTA következő epizódját, a Red Dead Redemption újrakevert változatát, a GTA 5 szintén felújított verzióját és most még ez a három is a képbe került. Nagyon érdekesek ezek a hírek és epekedve várjuk, hogy tényleg kapunk-e valami konkrétumot az elkövetkező három hónapban a Rockstar háza tájáról bármelyik alkotásukkal kapcsolatosan. Az eddigi szivárogtatásokra tekintettel erre elég jó esély van.

Total
4
Shares
Previous Article
Harry Potter

Élőszereplős Harry Potter-sorozaton dolgozik az HBO Max vezetősége

Next Article

A Lovecraft Country készítője, Misha Green írja és rendezi a Tomb Raider folytatását

Related Posts