Főoldal Játékok Újabb fejlemény a Metal Gear háza táján
Játékok

Újabb fejlemény a Metal Gear háza táján

Egy egészen érdekes dolog hívta fel a figyelmet rá, hogy valami készülőben lehet a szériánál.

415

Úgy néz ki a Sony-nál sem utasítanak vissza egy kis játszadozást a rajongókkal, hiszen a tegnapi nap egyik legnagyobb fejleménye az volt, hogy egy nagyon hiteles és sok információnál már betaláló újságíró több érdekes újdonságot osztott meg. Az egyik ilyen az volt, hogy tudomása szerint egyszerre két Silent Hill játék is készül, ráadásul két különböző stúdiónál és a Konami rendszerein kívül. Az egyiket egy japán stúdió viszi, míg a másikat a hírek szerint a Bloober Team készíti.

Ezekhez a hírekhez csatolta utána hozzá, hogy tudomása szerint a Konami több meghatározó címét is elkészíttetné külsős stúdiókkal. Az egyik ilyen a méltán híres Metal Gear, aminél úgy néz ki történt is azóta valami. Nicolas Doucet aki a Sony Japan Studiot vezeti Twitteren megváltoztatta a profilképét. Az új kép tanúsága szerint Astro már Solid Snake-nek van öltözve.

Ez a stúdió készítette a nagy sikerű Astro’s Playroom-ot, ami felfogható egyfajta technikai demoként is a DualSense kontrollerhez. Sokkal több ez azonban mint egyszerű „erőfitogtatás”, hiszen nagyon jó pontszámokat kapott és egy rendkívül élvezhető produktum. Ennek a játéknak a főszereplője öltözött most Solid Snake-nek a stúdió fejének profilképén. Természetesen lehet, hogy csak egy véletlen egybeesés, illetve az is elképzelhető, hogy semmi kapcsolat nincs a kettő között, azonban túlságosan összecseng. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg készül-e valami Metal Gear a csapatnál.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...

Stellar Blade
PlayStation

Visszatérítik a Stellar Blade árát az elégedetlen játékosoknak

A Sony meghallotta a kritikákat a játék cenzúrájával kapcsolatban.