Mi folyik a Konami háza táján?

Úgy néz ki egyszerre akár két Silent Hill játék is készülhet, ráadásul egyik sem a Konami-n belül.

Tavaly egészen sokan tartották biztosnak az információt, miszerint a Sony berkein belül készül már egy Silent Hill játék. Szinte minden State of Play-re várták, azonban sosem jelent meg egyiken sem és az emberek már kezdték azt hinni, nincs is igazság a pletykák mögött. A mostani hírek alapján azonban nem is egy, hanem rögtön kettő alkotás van készülőben az univerzumban, ráadásul különböző csapatoknak kiszervezve.

Az egyik részt az információk szerint egy japán stúdió készíti (Sony Japan?) míg a másikat a Bloober Team fejlesztgeti. Igen, ők adták ki nem is olyan régen a The Medium-ot, tehát a horror témában már van tapasztalatuk. A belsősök szerint a Konami megkereste a Supermassive-ot is, azonban ebből az egyezségből nem lett végül semmi, így a Dark Pictures sorozatot jegyző brigádra szinte biztosan nem számíthatunk ebben a témában.

A Konami azonban úgy néz ki, nem csak a Silent Hill sorozatot szervezte ki, hanem több másik projektet is külsős fejlesztőkre bízott. Ennek az egyik oka a Metal Gear Survive és a Contra bukása. A mindig jól informált VGC szerint a Metal Gear széria és a Castlevania is erre a sorsra fog jutni és eléggé valószínű, hogy ezek is fel fogják kelteni a Sony érdeklődését. Nektek melyik a kedvenc játékotok ettől a legendás kiadótól?

Total
3
Shares
Previous Article

Ingyenesen beszerezhető a Rage 2

Next Article
Sasha Calle

Sasha Calle kapta Supergirl szerepét a készülő The Flash című önálló filmben

Related Posts