Főoldal Játékok Mi folyik a Konami háza táján?
Játékok

Mi folyik a Konami háza táján?

Úgy néz ki egyszerre akár két Silent Hill játék is készülhet, ráadásul egyik sem a Konami-n belül.

451

Tavaly egészen sokan tartották biztosnak az információt, miszerint a Sony berkein belül készül már egy Silent Hill játék. Szinte minden State of Play-re várták, azonban sosem jelent meg egyiken sem és az emberek már kezdték azt hinni, nincs is igazság a pletykák mögött. A mostani hírek alapján azonban nem is egy, hanem rögtön kettő alkotás van készülőben az univerzumban, ráadásul különböző csapatoknak kiszervezve.

Az egyik részt az információk szerint egy japán stúdió készíti (Sony Japan?) míg a másikat a Bloober Team fejlesztgeti. Igen, ők adták ki nem is olyan régen a The Medium-ot, tehát a horror témában már van tapasztalatuk. A belsősök szerint a Konami megkereste a Supermassive-ot is, azonban ebből az egyezségből nem lett végül semmi, így a Dark Pictures sorozatot jegyző brigádra szinte biztosan nem számíthatunk ebben a témában.

A Konami azonban úgy néz ki, nem csak a Silent Hill sorozatot szervezte ki, hanem több másik projektet is külsős fejlesztőkre bízott. Ennek az egyik oka a Metal Gear Survive és a Contra bukása. A mindig jól informált VGC szerint a Metal Gear széria és a Castlevania is erre a sorsra fog jutni és eléggé valószínű, hogy ezek is fel fogják kelteni a Sony érdeklődését. Nektek melyik a kedvenc játékotok ettől a legendás kiadótól?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.