Főoldal Játékok Új trailert kapott a The Last of Us Part II
Játékok

Új trailert kapott a The Last of Us Part II

A megjelenés után fél évvel is érkezik promó a játékhoz.

460
The Last of Us Part II

A The Last of Us Part II már nyáron megjelent, teszteltük is és az év egyik legjobb játékának tartjuk. A megjelenést megelőzően számos előzetes borzolta az idegeket, hogy fokozzák a hangulatot a tényleges kalandra. Némileg meglepő módon a Naughty Dog most, a debütálást követően is kiadott egy trailert, ami nem szokás, hacsak a köszönetnyilvánító és értékeléseket villantó verziókat nem vesszük (de azok is a megjelenést kicsit követve szoktak érkezni).

Ráadásul ha a témát vesszük, akkor kényes területre evezünk, vagyis az új anyag elég sokat elárul a sztoriból. Megnézésre mindenképp csak annak ajánljuk, aki már túl van a kalandon, ez egy olyan anyag ami azoknak szól, akik már végigjátszották a The Last of Us Part II-t. Persze az is lehet, hogy új játékosokat is be tudnak vele lasszózni, hiszen aki eddig nem futott spoilerbe a játékkal kapcsolatban, az lehet nem innen fog értesülni a történet fejleményeiről. A filmecske egyébként Abbyt állítja a középpontba és az ő szemszögéből meséli el a sztorit.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...