Mulan

Új szinkronos előzetest kapott a Disney élőszereplős Mulan feldolgozása

A Disney nem áll le az élőszereplős feldolgozásokkal, márciusban érkezik a Mulan adaptáció, ami most új szinkronos előzetest is kapott.

A Disney nem áll le az élőszereplős feldolgozásokkal, márciusban érkezik a Mulan adaptáció, ami most új szinkronos előzetest is kapott.

A Mulan új előzetesét még december elején mutatta be a Disney, ma pedig a Yifei Liu főszereplésével készült feldolgozás szinkronos előzetest is kapott. A rajongók már nagyon várják, hogy Mulan elfoglalja apja helyét a hadseregben, és felvegyék a harcot a betolakodókkal. Az új előzetes megmutatja, hogy Mulan felveszi a harcot az országáért folytatott csatában, valamint a kiképzését is látjuk, még mielőtt a betolakodókkal szembe kerülne.

Bár a mikiegeres feldolgozásba sem a sárkány, sem az ismert betétdalok nem kerültek bele, a Disney mindent megtesz, hogy elvarázsolja a nézőket. Az előzetesek alapján a látvány magával ragadozó lesz, és egy izgalmakkal teli kalandfilm van kilátásban, aminek képsorain meglátszik az a 300 millió dollár, amit a Disney eltapsolt a filmre.

A rendező Niki Caro, a forgatókönyvet Rick Jaffa és Amanda Silver, valamint Elizabeth Martin és Lauren Hynek négyes dolgozta ki, a főszerepben pedig Yifei Liu-t látjuk. Mások mellett olyan színészek kaptak még helyet a filmben, mint Donnie Yen (Commander Tung), Jason Scott Lee (Böri Khan), Yoson An (Cheng Honghui), Gong Li (Xianniang) és Jet Li (az Uralkodó).

A Mulan országos bemutatója március 26-án lesz.

Total
24
Shares
Previous Article

Kedd hajnalban zajlik a Sony CES sajtókonferenciája

Next Article
Volt egyszer egy... Hollywood

Négyórás rendezői változat érkezik a Volt egyszer egy Hollywoodból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!