Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új szinkronos előzetest kapott a Disney élőszereplős Mulan feldolgozása

A Disney nem áll le az élőszereplős feldolgozásokkal, márciusban érkezik a Mulan adaptáció, ami most új szinkronos előzetest is kapott.

A Disney nem áll le az élőszereplős feldolgozásokkal, márciusban érkezik a Mulan adaptáció, ami most új szinkronos előzetest is kapott.

A Mulan új előzetesét még december elején mutatta be a Disney, ma pedig a Yifei Liu főszereplésével készült feldolgozás szinkronos előzetest is kapott. A rajongók már nagyon várják, hogy Mulan elfoglalja apja helyét a hadseregben, és felvegyék a harcot a betolakodókkal. Az új előzetes megmutatja, hogy Mulan felveszi a harcot az országáért folytatott csatában, valamint a kiképzését is látjuk, még mielőtt a betolakodókkal szembe kerülne.

Bár a mikiegeres feldolgozásba sem a sárkány, sem az ismert betétdalok nem kerültek bele, a Disney mindent megtesz, hogy elvarázsolja a nézőket. Az előzetesek alapján a látvány magával ragadozó lesz, és egy izgalmakkal teli kalandfilm van kilátásban, aminek képsorain meglátszik az a 300 millió dollár, amit a Disney eltapsolt a filmre.

A rendező Niki Caro, a forgatókönyvet Rick Jaffa és Amanda Silver, valamint Elizabeth Martin és Lauren Hynek négyes dolgozta ki, a főszerepben pedig Yifei Liu-t látjuk. Mások mellett olyan színészek kaptak még helyet a filmben, mint Donnie Yen (Commander Tung), Jason Scott Lee (Böri Khan), Yoson An (Cheng Honghui), Gong Li (Xianniang) és Jet Li (az Uralkodó).

A Mulan országos bemutatója március 26-án lesz.

Még több a témában...

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Egy felmérés szerint a Mulan miatt 68%-kal többen töltötték le a Disney+ alkalmazást, jöhet online a Fekete Özvegy?

Kévés Bence Mihály

A Mulan rendezője elmagyarázta, Mushu miért nem szerepelt az élőszereplős feldolgozásban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat