Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új előzetest kapott a King’s Man: A kezdetek, ami feltárja a titkos szolgálat eredetét

A Disney új előzetest rántott elő a King’s Man: A kezdetekről.

Milyen furcsa így kimondani, hogy nem a 20th Century Fox, hanem a Disney mutatta be a King’s Man: A kezdetek új előzetesét, miután tavaly a mikiegeres cég bekebelezte Hollywood egyik legősibb filmstúdióját. Ahogy arra a filmcím is utal, a King’s Man: A kezdetek egy előzményrész lesz Matthew Vaughn rendezőtől bemutatott a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az aranykör filmekhez.

Mark Miller tollából készült a Kingsman képregények alapján készült Kingsman-filmek előzményét korábban Kingsman: The Great Game címen hivatkoztak a médiában, bár ezt később a rendező cáfolta, hogy így hívnák az előzményfilmet. Miközben az első két filmben a főszereplőt Töki alakította, a fiatal britre bízták a világ megmentését, kétszer is, addig az előzményrész csaknem egy évszázadot ugrik vissza a múltba, hogy bemutassa a titkos szervezet megalakulását az I. világháború kellős közepén.

A Fox felvásárlása óta gyökeres átalakuláson ment keresztül a stúdió, még nevet is váltott, s már 20th Century Studios fanfár alatt mutatják be a filmeket, köztük a King’s Man: A kezdetek új előzetesét is. Vaughn rendező egy kis időre mellőzte az első két rész főszereplőjét, így most Ralph Fiennes, aki T.E. Lawrence, illetve Harris Dickinson, aki pedig Conrad szerepében meséli el a rejtélyes brit hírszerző ügynökség eredetét a kezdetektől.

Magáról a történetről nem sokat tudtunk meg az előzetesből, eltekintve attól, hogy az I. világháború idején a történelem legrosszabb zsarnokai és bűnözői gyűlnek össze, hogy milliók életét oltsák ki, miközben csak egy ember van ébren a fronton, aki szembeszáll majd velük. A képsorokat elnézve a franchise megőrizte Vaughn egyedi stílusát, a hosszan elnyújtott vágás nélküli akciójeleneteket, amiért olyan sokan megkedvelték az első két részt is.

A King’s Man: A kezdet országos bemutatója szeptember 17-én lesz.

Még több a témában...

A Disney ismét eltolta Matthew Vaughn rendezőtől a King’s Man: A kezdetek előzményfilmet

Kévés Bence Mihály

Jövőre két Kingsman-film is készül a sorozat mellett

Kévés Bence Mihály

Töki nem tér vissza a Kingsman harmadik részében

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat