Főoldal Előzetesek Új előzetest kapott a King’s Man: A kezdetek, ami feltárja a titkos szolgálat eredetét
Előzetesek

Új előzetest kapott a King’s Man: A kezdetek, ami feltárja a titkos szolgálat eredetét

A Disney új előzetest rántott elő a King’s Man: A kezdetekről.

500

Milyen furcsa így kimondani, hogy nem a 20th Century Fox, hanem a Disney mutatta be a King’s Man: A kezdetek új előzetesét, miután tavaly a mikiegeres cég bekebelezte Hollywood egyik legősibb filmstúdióját. Ahogy arra a filmcím is utal, a King’s Man: A kezdetek egy előzményrész lesz Matthew Vaughn rendezőtől bemutatott a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az aranykör filmekhez.

Mark Miller tollából készült a Kingsman képregények alapján készült Kingsman-filmek előzményét korábban Kingsman: The Great Game címen hivatkoztak a médiában, bár ezt később a rendező cáfolta, hogy így hívnák az előzményfilmet. Miközben az első két filmben a főszereplőt Töki alakította, a fiatal britre bízták a világ megmentését, kétszer is, addig az előzményrész csaknem egy évszázadot ugrik vissza a múltba, hogy bemutassa a titkos szervezet megalakulását az I. világháború kellős közepén.

A Fox felvásárlása óta gyökeres átalakuláson ment keresztül a stúdió, még nevet is váltott, s már 20th Century Studios fanfár alatt mutatják be a filmeket, köztük a King’s Man: A kezdetek új előzetesét is. Vaughn rendező egy kis időre mellőzte az első két rész főszereplőjét, így most Ralph Fiennes, aki T.E. Lawrence, illetve Harris Dickinson, aki pedig Conrad szerepében meséli el a rejtélyes brit hírszerző ügynökség eredetét a kezdetektől.

Magáról a történetről nem sokat tudtunk meg az előzetesből, eltekintve attól, hogy az I. világháború idején a történelem legrosszabb zsarnokai és bűnözői gyűlnek össze, hogy milliók életét oltsák ki, miközben csak egy ember van ébren a fronton, aki szembeszáll majd velük. A képsorokat elnézve a franchise megőrizte Vaughn egyedi stílusát, a hosszan elnyújtott vágás nélküli akciójeleneteket, amiért olyan sokan megkedvelték az első két részt is.

A King’s Man: A kezdet országos bemutatója szeptember 17-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Filmkritikák

Argylle: A szuperkém kritika

Az Argylle: A szuperkém mutatja első jeleit annak, hogy Matthew Vaughn elfáradt?