Úgy néz ki, tényleg létezik a Star Wars Battlefront 3

A hírek szerint a Star Wars rajongóinak nincs oka manapság a panaszra.

Nagyot fordult a világ a Star Wars franchise videojátékos megjelenése körül az elmúlt időkben. Nem is olyan régen még igazán elhanyagolt témának érződött ez a Disney életében, azonban miután egyre nagyobb fókusz vetül erre az iparágra is, fokozatosan megsokszorozódott az érdeklődésük iránta. Sorra jelentik be a jobbnál-jobb projekteket.

Az EA hosszú szenvedés után végre rátalált az útra a Star Wars Jedi Fallen Order-rel, azonban ez lehet késő, hiszen a hiteles újságíró Jason Schreier szerint már elvesztették az exkluzív jogaikat a franchise videojátékos megjelenéseire. Pár napja bombaként robbant a hír, hogy a Ubisoft is beszállt már a bizniszbe, továbbá erősen pletykálnak egy Lucasfilm Games és Microsoft közötti kollaborációt is.

Nem szállt ki azonban a bizniszből az EA sem, készül már a Star Wars Jedi Fallen Order második része és a pletykák szerint lassan nekiveselkednek a harmadik Battlefront felvonáshoz is. Ehhez érkezett most egy pár újabb nem hivatalos infó. Nagyon a kezdeti szakaszban járnak még a fejlesztéssel, hiszen a csapat nagy része a Battlefield 6-ot fejezi be jelenleg. Az utóbbi alkotásnak a jelentések szerint idén év végére már meg is kéne jelennie.

Nemsokára hivatalosan is leleplezik a Battlefront 3-at és jó esetben 2023 Q4-kor vehetjük leghamarabb a kezünkbe. Ez már teljes mértékben ki fogja használni az új gépek hardverét és valamilyen módon nagy szerepe lesz a játékélményben az SSD-nek is. Teljesen el fogja szeparálni magát az előző két felvonástól, az egész arculatot más irányba fogják elmozdítani. Jól hangzanak ezek a hírek, reméljük igazak is és nemsokára megerősítést nyerünk hivatalosan is a készülő Star Wars alkotásról.

Total
13
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája rendezői változatát 4 órás filmként, nem pedig minisorozatként mutatják be

Next Article
Matt Damon

Matt Damon is szerepet kaphat a Thor: Love and Thunderben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!