WandaVision

Úgy lehet leírni a WandaVision Disney+ sorozatot, mint egy hat Marvel-filmből álló sitcomot

Egy hat filmből álló sitcom film lesz a WandaVision.

Az idei évben már lemondtunk az új filmekről, szerencsére azonban a Marvel mindent megtesz, hogy valamelyest kárpótolja a rajongókat a szuperhősökkel. Minden jel arra utal, hogy az év végén megjelenő WandaVision gyógyír lesz a rajongóknak. Mary Livanson vezető producer próbálta körülírni, hogy mit is várhatunk a Marvel Studios első élőszereplős sorozatától, amit a tervek szerint decemberben fognak bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Az elmúlt 12 év után nehéz elképzelni, hogy a Marvel Studios új terület meghódítására indul, de pontosan ezt tették a WandaVision-nel. Bár az elmúlt évek során számos Marvel-sorozatot bemutattak az ABC, a Netflix, a Hulu és a Freeform képernyőin, de a WandaVision esetében lesz az első alkalom, amikor Kevin Feige kezébe vette az irányítást, s a sorozatok szerves részét képezik a Marvel Moziverzumnak.

Az Entertainment Weekly a napokban már több érdekes témát is megosztott a sorozattal kapcsolatban, valamint borítóképet is láttunk Elizabeth Olsen és Paul Bettany párosáról. Mint az korábban kiderült, a WandaVision és más sorozatok gyártásánál nem spóroltak semmin, filmeket megszégyenítő büdzséből forognak a sorozatok. Erről beszélt Mary Livanos producer is, hogy mennyire nagy ötlettel állt elő a Marvel Studios.

Nagyon hihetetlen, hogy lehetővé tették egy hosszú formációs történet elmesélését úgy, ahogy tették a képregényekben. Bizonyos értelemben [egy tévéműsor] egy többrészes képregénysorozat, ami valami olyan, amit teljes mértékben megértünk a Marvel fejlesztői oldaláról. Úgy tekintek erre, mint ’ó, azt hittem, hogy csinálunk egy kis showt,’, de nem, ezt a hat Marvel-filmet becsomagoltuk, és sitcomként mutatjuk be.

Bár hétpecsétes titokként őrzik a sorozat sztoriját, de az eddig látott képsorokból már kiderült, hogy Wanda egy alternatív idősíkot teremt, hogy visszahozza Víziót a halálból a Bosszúállók: Végtelen háború után, s úgy tűnik, másokat is feltámaszt a halálból. Miután a Bosszúállók: Ultron korában Higanyszál feláldozta magát, Skarlát boszorkány most őt is visszahozhatja, már ha igaz a hír. A kérdés csak az, hogy ki fogja játszani a karaktert, mert a karakterre már kaptunk utalást.

Az ősszel bemutatott előzetesben konkrét utalást kaptunk már a mutánsokra (X-Menekre), és Jamie Foxx nagy visszatérése után többen úgy gondolják, hogy Skarlát boszorkány lehet a kulcs Elektró visszatérésénél is. Wanda egyébként fontos szerepet játszik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is. A WandaVision pontos premierje nem ismert, mindössze azt erősítették meg, hogy még 2020 vége előtt látjuk a sorozatot.

Total
8
Shares
Previous Article

KRITIKA: Transzneműség

Next Article
WandaVision

HIVATALOS: Idén már nem, de nem kell sokat várnunk a WandaVision bemutatójára!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!