Amerikába jöttem 2.

Traileren az Amerikába jöttem második része

Megérkezett a várva-várt teaser.

A mozik sok helyen újra zárva, a koronavírus-járvány továbbra is nagyon erősen befolyásolja a filmipar alakulását. Ennek megfelelően sok film esetében döntenek alternatív forgalmazási stratégiák mellett, legutóbb például a Warner döntött úgy, hogy a mozi mellett rögtön streamingre is küldi a Wonder Woman 1984-et, igaz, csak az Egyesült Államokban. A Paramount is a streaming mellett döntött az Amerikába jöttem második részével kapcsolatban, a film az Amazonra jön majd jövő márciusban.

Közvetlen folytatást kap ugyanis az 1988-as Eddie Murphy-féle Amerikába jöttem című vígjáték, amit teljes egészében egy tehetséges rendezőre bíznak. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a második részt a 2005-be bemutatott a Nyomulj és nyerj! film, illetve a még nagyobb sikert aratott 2006-os A lánc dráma rendezőjére és írójára, Craig Brewerre bízzák.

Az Amerikába jöttem első részét még John Landis forgatta, a film központi karaktere pedig az az Eddie Murphy volt, aki egy dúsgazdag afrikai herceget játszott a filmben. A hercegnek egyet leszámítva mindene megvolt az életben, azonban milyen király az, akinek nincs felesége? Ezért Semmi (Arsenio Hall) hűséges barátjával elutaznak Amerikába, ahol szegényeknek adják ki magukat, hogy megtalálják a tökéletes menyasszonyt, aki magát a férfit látja benne, és nem nézi sem a hatalmát, pozícióját, sem a rengeteg pénzét. A New York-i Queensben találnak munkát egy gyorsbüfében, azonban a bajok akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy egyikük sem látott még felmosóvödröt és rongyot.

Most pedig megérkezett a második rész előzetese, immáron újra a régi ismerősökkel, poénokkal és hangulattal.

A film tehát március 5-én érkezik. TI várjátok?

Total
12
Shares
Previous Article

Új videó részlet bukkant elő a törölt Doom 4 kapcsán

Next Article

Mire készül a Riot Games?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!