Top 5 legjobban várt PlayStation játék idén

Ezek idén az általunk legjobban várt játékok a Sony konzoljaira.

Az idei év egészen erős lesz, két posztban próbáljuk nektek összeszedni mind a Sony, mind a Microsoft legjobban várt alkotásait az idén. Egészen erős verseny lesz az már biztos és sok minőségi játékra számíthatunk az idei esztendőben. Lássuk is, ezek közül melyik ötöt várjuk mi legjobban a japánok oldaláról!

Ratchet&Clank: Rift Apart

Az Insomniac nem csak a Spider-Man Miles Morales-t készítette, hanem zsebben van náluk egy Ratchet játék is, ami teljes mértékben ki fogja használni a PS5 adta SSD lehetőségeit. Már a bemutatója is erről szólt és köré van építve az alkotás is, gyakorlatilag egy showcase lesz annak az irdatlan sebességnek, amit az új technológia nyújt számunkra. Megjelenése valamikor az idei évben várható, nagyon valószínű, hogy még tavasszal bekopogtat hozzánk.

Returnal

A Housemarque Studio is nagyot álmodott és az eddigi legkomolyabb címüket készülnek kiadni áprilisban. A Returnal Selene kalandjait fogja bemutatni egy hajótörés után. Nem egyszerű történet ez, ugyanis az űrhajójával kötött ki egy sivár bolygón, ahol minden az életére tör. Egyedül harcol foggal-körömmel és mindig újra kell kezdenie a kalandját, ha meghal. A bolygó minden ciklussal változik, így ehhez kell alakítania a taktikáját és mindig máshogy kell megpróbálnia boldogulni.

Gran Turismo 7

Nincs generációkezdés jó versenyzős játék nélkül. Így gondolhatja a Sony is, hiszen a GT7 a hivatalos információk szerint idén fog érkezni és ugyanezek szerint csak PS5-re. A látványvilággal így nem lesz probléma és valószínűleg a vezetési élménnyel sem. Teljesen ki fogja használni a DualSense adta lehetőségeket és a 3D Audio, továbbá a Ray-Tracing is támogatott listára kerül majd. Ennél többet egyelőre nem tudunk, várjuk a további hivatalos információkat.

Horizon Forbidden West

Elképesztően népszerűvé vált a Guerrilla Games robot-dinós régi törzsi szerkezetes mókája, ahol a fiatal Aloy kalandjait kísérhetjük végig. A második részét még erre az évre ígérték, a listán elsőként ez valószínűleg érkezni fog PS4-re is. Fontos kiemelni, hogy így is ki fogja teljesen használni az új PlayStation erejét és funkcióit, szóval nem érheti szó a ház elejét. Az új kalandban a Tiltott Nyugatra kell majd merészkednünk, hogy megmentsük a világot – megint.

God of War Ragnarök

Fontos megjegyezni, hogy még azt sem tudjuk róla hivatalosan ez lesz-e a címe, egy szivárogtatás kapcsán azonban egészen sok információ a felszínre került róla. Régen rebesgeti Cory Balrog, hogy a Ragnarök nemsokára eljön és ezt tavaly egy rövid videóban közzé is tették. A hivatalos trailer szerint idén érkezik és pletyka szintjén már az is hallható volt, hogy létezett belőle egy játékmenet videó is, de a Sony nem tartotta fontosnak még közzétenni azt, hiszen így is elég nagy a hype. Kíváncsiak vagyunk, hogy Kratos új kalandja tényleg tiszteletét teszi-e az idén és ha igen, mely konzolokra.

Total
2
Shares
Previous Article
Godzilla vs Kong

Godzilla egy hatalmas parasztlengővel kiüti Kongot a Godzilla Kong ellen új nemzetközi előzetesében

Next Article

Máris készülne az új HALO?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!