Főoldal Játékok Thor és Odin is az ellenségeink között lesz az új God of War-ban?
Játékok

Thor és Odin is az ellenségeink között lesz az új God of War-ban?

Egy régebbi posztban egészen érdekes dolgokat olvashatunk a Ragnarök-ről.

322

Az előző God of War cikkünk után a mai napra is muszáj voltunk hozni egyet, hiszen érdekes információkat tudunk Veletek megosztani. Előbányásztunk egy régebbi tweetet, amely a Kratos jövőjét boncolgatta még a nyáron. Fontos megemlíteni a dátumot, hiszen ez tudja kontextusba helyezni és valamilyen szinten az igazát bizonyítani. 

Szeretnénk előre jelezni, hogy ezek a dolgok egyenlőre még nagyon erősen pletykák, csak érdekességképpen hozzuk el Számotokra őket. A poszt június 5.-én került fel az internetre és már megemlítette pontosan az alkotás címét, amit hivatalos forrásból csak szeptemberben tudtunk meg.

Már a neve is sejteti, hogy maradunk a jó öreg skandináv mondavilágnál és az Ázokkal való háborúra fogunk most főleg koncentrálni. Az északi mitológiában a Vánokkal álltak ők harcban. Ha nem lennének ismerősek a nevek, az előbbiek közé tartozik például Thor, Odin vagy Thyr, míg az utóbbiak tagja többek között Njörd és Freyja.

Ha ez még nem lenne elég izgalmas a sorozat eddigi legnagyobb ellenségét is megkapjuk. A szivárogtatás szerint Fenrir és gyermekei ellen is fogunk majd harcolni, aki Loki és Angrboda gyermeke. Testvére Hél. Egy óriás farkas, aki akkora lett az idők során, hogy még az Istenek is féltek tőle. Megemlíti még, hogy a látványvilág már majdnem fotorealisztikus lesz. Meglátjuk a fejlesztők melyik konzolokat fogják előnyben részesíteni és hogyan tudják ezt elérni.

Mint már korábban megírtuk, nagy eséllyel jöhet a Ragnarök is PS4-es gépekre, ezeknek azonban már az előző játék is a határait feszegette. Reméljük nemsokára okosabbak leszünk és esetlegesen még ebben az évben láthatjuk Kratos új kalandját.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.