x
Close


Közelgő események

Játékok

Thor és Odin is az ellenségeink között lesz az új God of War-ban?

Egy régebbi posztban egészen érdekes dolgokat olvashatunk a Ragnarök-ről.

Thor és Odin is az ellenségeink között lesz az új God of War-ban?
  • Publishedjanuár 8, 2021

Az előző God of War cikkünk után a mai napra is muszáj voltunk hozni egyet, hiszen érdekes információkat tudunk Veletek megosztani. Előbányásztunk egy régebbi tweetet, amely a Kratos jövőjét boncolgatta még a nyáron. Fontos megemlíteni a dátumot, hiszen ez tudja kontextusba helyezni és valamilyen szinten az igazát bizonyítani. 

Szeretnénk előre jelezni, hogy ezek a dolgok egyenlőre még nagyon erősen pletykák, csak érdekességképpen hozzuk el Számotokra őket. A poszt június 5.-én került fel az internetre és már megemlítette pontosan az alkotás címét, amit hivatalos forrásból csak szeptemberben tudtunk meg.

Már a neve is sejteti, hogy maradunk a jó öreg skandináv mondavilágnál és az Ázokkal való háborúra fogunk most főleg koncentrálni. Az északi mitológiában a Vánokkal álltak ők harcban. Ha nem lennének ismerősek a nevek, az előbbiek közé tartozik például Thor, Odin vagy Thyr, míg az utóbbiak tagja többek között Njörd és Freyja.

Ha ez még nem lenne elég izgalmas a sorozat eddigi legnagyobb ellenségét is megkapjuk. A szivárogtatás szerint Fenrir és gyermekei ellen is fogunk majd harcolni, aki Loki és Angrboda gyermeke. Testvére Hél. Egy óriás farkas, aki akkora lett az idők során, hogy még az Istenek is féltek tőle. Megemlíti még, hogy a látványvilág már majdnem fotorealisztikus lesz. Meglátjuk a fejlesztők melyik konzolokat fogják előnyben részesíteni és hogyan tudják ezt elérni.

Mint már korábban megírtuk, nagy eséllyel jöhet a Ragnarök is PS4-es gépekre, ezeknek azonban már az előző játék is a határait feszegette. Reméljük nemsokára okosabbak leszünk és esetlegesen még ebben az évben láthatjuk Kratos új kalandját.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.