Loki

A Marvel Studios nem vesztegeti az idejét, már a Loki második évadán dolgozik?

A hírek szerint már készül a következő évad.

Még be sem mutatták a Tom Hiddleston főszereplésével készült Loki című Disney+ sorozatot, ám a stúdió annyira bízik a Csínytevés istenében, hogy már a következő évadon dolgozik. Természetesen nem most először merül fel a folytatás híre, több erre utaló jel is volt, hogy készül a második évad belőle. Hivatalosan még nem erősítették meg a hírt.

A Deadline értesülései szerint a Marvel Studios csapata már a Loki-sorozat második évadán munkálkodik. Ez azzal a hírrel függ össze, hogy a sorozat vezető producere, Michael Waldron tollat ragad, hogy történetet írjon Kevin Feige vezette új Star Wars-filmhez. Néhány órával korábban számoltunk be, miszerint Michael Waldron fogja megírni a titokzatos film sztoriját, még mielőtt ismét munkát kapna a Marveltől.

Nem világos, hogy Waldron pontosan milyen szerepet tölt majd be a második évadnál, de a lap úgy gondolja, hogy ő fogja kidolgozni a Loki következő évadának történetét is. Waldron nem először dolgozik együtt a Disneyvel, hiszen ő írta át a Doctor Strange az őrület multiverzumában szkriptjét, valamint a Loki első évadánál is besegített. A korábbi munkák pedig annyira gyümölcsözőek voltak, hogy több évre bebiztosította magát.

A Bosszúállók: Végjáték után Tom Hiddleston visszatér Loki szerepében. Bár a karakterrel Thanos végzett a Bosszúállók: Végtelen háború elején, a Bosszúállók a folytatásban visszamentek 2012-ben, a new yorki események idejére, ahol Loki egy óvatlan pillanatban megszökött a Tesseracttal. A sorozat középpontjában a címszereplőt látjuk, aki keresztül-kasul ugrálni fog az idősávok között a Végtelen Kővel.

Decemberben már kaptunk egy előzetest is a sorozathoz, valamint egy ablakot is, hogy mikor mutatják majd be. A Disney+ tervek szerint valamikor 2021 májusában szeretné műsorra tűzni a sorozatot.

Total
4
Shares
Previous Article
Bob Iger

Bob Iger elismerte, hogy a Marvel Studios felülmúlta várakozásait a 2009-es felvásárlás óta

Next Article

Thor és Odin is az ellenségeink között lesz az új God of War-ban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!