Lokie

A Csínytevés istene, Loki időutazásra indul a Loki-sorozat előzetesében

Végre befutott a Loki előzetese.

Az első előzetes alapján a Loki című Disney+ sorozat köszönő viszonyban sem lesz azzal a vízióval, ahogy azt korábban gondoltuk, legalábbis úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjáték után Loki egy őrült és kalandokkal teli időutazásra indul. És mi még azt gondoltuk, hogy a WandaVision lesz a Marvel Moziverzum egyik legnagyobb „őrültsége”. Tévedtünk, a Loki sem kivétel.

Nem sokkal korábban a Marvel Studios megosztotta az első előzetest a várva-várt Loki című sorozatról. Hogy pontosan mire számíthatunk ebben a sorozatban, nehéz megmondani, de határozottan már különbözik attól a képtől, ahogy a korábbi beszámolókban lefestették Tom Hiddleston önálló sorozatát. A főszereplő időn- és téren átívelő küldetésre indul, és egy ponton úgy tűnik, hogy még a távoli jövőbe is látogatást tesz, hiszen New Yorkot romokban látjuk, ami sokkal borúsabb képet mutatott attól, ahogy 2023-ban láttuk korábban.

A Loki is megerősíti azt a tényt, hogy a Marvel nagy hangsúlyt fektet a multiverzumra. A fogalom szerepet kap a Doctor Strange második, valamint a Pókember 3. részében is, és a jelek szerint a Lokinál is fontos szerepet kap.

Ezek után már csak annyi maradt, hogy mikor fogják bemutatni a sorozatot. Az már biztos, hogy jövőre el leszünk halmozva Marvel alkotásoktól, hiszen a trailer szerint valamikor 2021. májusában fogják majd képernyőre tűzni a szériát.

Total
31
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Előzetest, posztert és premiert kapott a The Falcon and the Winter Soldier

Next Article
Fantasztikus Négyes

Jon Watts rendezővel új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik a Marvel Studios

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!