Wide Screen
Image default
Filmek

Tomb Raider – Nézd meg Alicia Vikander Lara Crofttá történő átalakulását!

Alicia Vikander dacolt a hideggel és vízzel a Tomb Raider reboot forgatásán, más szóval a színésznőn nem múlik a reboot sikere.

Alicia Vikander dacolt a hideggel és vízzel a Tomb Raider reboot forgatásán, más szóval a színésznőn nem múlik a reboot sikere.

A stúdió egy majdnem három perces werkvidóban mutatja be, hogy Alicia Vikander miként változott át Lara Crofttá és milyen embert próbáló kihívásokkal kellett megküzdenie forgatás alatt. A svéd színésznő beszélt a szereppel járó nehézségekről, miként küzdött a hideggel, de talán a legnagyobb kihívást mégis az jelentette számára, hogy annak a régész kisasszony bőrébe kellett bújnia, amivel még titokban ő is játszott gyerekként. A kulisszák mögötti videó bepillantást enged Vikander edzésébe, a film grandiózus díszletébe és néhány új képsorba is.

A rajongók által “megköpdösött” első poszter után, és egy baki következtében kikerült előzetes után reggelre a Warner Bros. oldalán megjelent a hivatalos előzetes is, mely egyelőre azt nyújtja, amit várunk egy Rise of the Tomb Raider játékadaptációtól.

A Tomb Raider bemutatója 2018. március 16-án lesz.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

A brit Királyi Posta bélyegekkel tiszteleg a brit videójátékok előtt

Fonyódi Dávid

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat