Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Tomb Raider poszter és teaser a holnapi előzeteshez!

Posztert és teaser videót is kapott a Tomb Raider újabb feldolgozása Alicia Vikander főszerepében. Holnap pedig befut az első előzetes belőle.

Posztert és teaser videót is kapott a Tomb Raider újabb feldolgozása Alicia Vikander főszerepében. Holnap pedig befut az első előzetes belőle.

A Warner Bros. Pictures előbb bemutatta az első Tomb Raider posztert, majd Twitteren közzétettek egy teasert a holnapi előzetesről. Nagyon várós az új feldolgozás!

A filmhez közben megjelent egy hivatalos szinopszis is:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larát fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Larának utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A Paramount Pictures korábban két adaptációval is próbálkozott, több-kevesebb sikerrel, így most mindenki Roar Uthaug és stábjára figyel, hogy a világ legsikeresebb játéksorozatának sikerül-e megvetnie lábát a vásznon. Lara Croft régész kisasszony bőrében Alicia Vikander, segítőtársai Dominic West és Daniel Wu, míg főantagonista szerepében Walton Goggins látható.

A Tomb Raider bemutatója 2018. március 16-án lesz.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

A brit Királyi Posta bélyegekkel tiszteleg a brit videójátékok előtt

Fonyódi Dávid

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat