Pókember: Idegenben Mysterio

Tom Holland megerősítette, hogy melyik csettintés ütött rést az univerzumon

A Pókember: Idegenben előzetesei után leginkább arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik csettintés ütött rést az univerzumban.

A Pókember: Idegenben előzetesei után leginkább arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik csettintés ütött rést az univerzumban.

A Pókemberrel először az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztunk a Marvel Moziverzumban, majd 2017-ben már saját filmet kapott a Marveltől. A Pókember: Hazatérés és a Bosszúálló-filmek után idén ismét önálló feladatra készül, ám ezúttal nem számíthat Vasember segítségére, hiszen Tony Stark feláldozta magát a Bosszúállók: Végjáték fináléjában. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Természetesen a Pókember: Idegenben sem hagyja figyelmen kívül a Végjáték eseményit, különösen igaz ez Peter Parker és Tony Stark kapcsolatára. Korábban már azt is megerősítették, hogy a Végtelen háborúban a csettintés végzett Peter barátaival, ezért nem öregedtek semmit az elmúlt 5 évben, de a Pókember: Idegenben előzetesek egyik legérdekesebb pillanata az, mikor Becket / Mysterio (Jake Gyllenhaal) a multiverzumról beszél, rés nyílt az univerzumok között, ami lehetővé tette, hogy az Elementálok a Földre jöjjenek.

Tom Holland a film főszereplőjét alakító színész erőszeretettel spoilerezik filmekről, most éppen azt kotyogta el, hogy pontosan melyik csettintés ütött rést az univerzumon.

Mysterio lényegében az új barátom ebben a filmben. Együtt dolgozunk, harcolunk az Elementálok ellen, mert mikor Thanos csettintett [Végtelen háborúban], a teremtmények az ott keletkezett dimenzió résen keresztül érkeztek.

Az elmúlt egy évben több csettintésre is sor kerül, egy a Végtelen háború végén, és kettőre a Végjátékban, ahol előbb Hulk használta a Végtelen Köveket, hogy mindenkit visszahozzon, aki nem élte túl Thanos Megtizedelését, majd Vasember, aki ezzel legyőzte Thanost. Nyilvánvalóan bármelyik csettintés elég erős lett volna ahhoz, hogy rést üssön az univerzumon, de úgy tűnik, hogy az Őrült Titán tette még súlyosabb volt.

Ezek ellenére is lehetnek kétségeink a multiverzum létezéséről, ne feledjük, hogy Mysterio az illúzió mestere a képregényekben, könnyedén tudja befolyásolni a dolgokat, akit előbb hősként tüntetnek fel, majd később feltárják gonosz oldalát. Valószínűleg a Marvel egy-két csavart belevisz a történetbe, nem lesz olyan egyszerű ez a multiverzum.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Thanos Végtelen Kesztyű

Total
85
Shares
Previous Article
Kylo Ren

Kylo Ren új megjelenése látható a Star Wars: Skywalker kora legújabb reklámképén

Next Article
Wonder Woman

Wonder Woman ilyen külsővel tér vissza a folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!