Pókember: Idegenben

Tom Holland abban a hitben volt, hogy kirúgják az Amerika kapitány: Polgárháború után

A film után azt hitte, annyi volt számára, kirúgják.

Miközben már a Pókember franchise harmadik részét forgatják Atlantában, a főszereplőt alakító Tom Holland nemrég megosztotta, hogy mikor az Amerika kapitány: Polgárháború vendégszerepét filmre vették, abban a hitben volt, ennyi volt számára Pókember, nem térhet vissza Peter Parker szerepében.

A Tűnj el! és a Fekete Párduc sztárja, Daniel Kaluuya készítette Variety lap Actors on Actors című legújabb videóját, aminek vendége ezúttal Tom Holland volt. Az ifjú sztár arról mesélt a videóban, hogy a forgatást követő hetekben azt gondolta, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures mikor fogja felhívni, hogy közöljék vele a kirúgást. A Polgárháború és a Pókember: Hazatérés között meg volt győződve erről, hiszen a forgatás után senki sem mondott semmit neki az alakításról.

A Polgárháborútól a Pókember: Hazatérés forgatásáig meg voltam győződve arról, hogy ki fognak rúgni. Nem tudom, miért. A Polgárháború még nem jött ki, és egyszerűen nem hallottam senkitől semmit. Nem tudom megmagyarázni ezt. Szörnyű volt, de nem tették meg – nyilván. Őrület volt, haver. Imádom minden percét ennek a szerepnek.Tom Holland

Olyannyira nem rúgták ki, hogy Holland fontos szerepet játszott abban, hogy Pókember maradhatott a Marvelnél. Miután a Sony Pictures és Disney összerúgta a port lassan három éve, a színész felhívta a vezetőket, hogy meggyőzze őket a folytatásról. Sikerült jobb belátásra bírni a stúdiókat, ami egyenes utat jelentett a Pókember 3. részhez. Holland eddig öt alkalommal bújt Peter Parker bőrébe, és már a hatodik visszatérésre készül, ami új fejezetet nyit a Marvel Moziverzum életében.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember
Total
17
Shares
Previous Article
WandaVision

Teyonah Parris elárulja, hogy mikor játszódik a WandaVision a Marvel Moziverzumban

Next Article

Ez lenne az Assassin's Creed elkövetkező menetrendje?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!