x
Close


Közelgő események

Filmek

Tom Hiddleston elárulta, hogy Loki szerepet kap-e a Thor: Love and Thunder című filmben

Egyszer véget kell vetni a testvéri rivalizálásnak.

Tom Hiddleston elárulta, hogy Loki szerepet kap-e a Thor: Love and Thunder című filmben
  • PublishedJune 10, 2021

Az elmúlt napokban természetesen másról sem lehet olvasni, minthogy mennyire sikerült jól a Loki című Disney+ sorozat. A Marvel Moziverzum egyik legnagyszerűbb és legmerészebb alkotásának kiáltották ki a Tom Hiddleston főszereplésével sugárzott sorozatot. A második évadról már több alkalommal is hallani lehetett, de a Thor franchise negyedik része miatt sokakban megfogalmazódott az a kérdés is, hogy vajon látjuk Thor testvérét a folytatásban?

Tom Hiddleston már több mint egy évtizede belebújt Loki szerepébe, de úgy tűnik, hogy a testvéri rivalizálás véget ér. Miután a Marvel Moziverzum vitathatatlanul egyik legtragikusabb gonosztevőjéről kiderült, hogy valójában egy jégóriás, ezt követően pedig több asgardival is összetűzésbe került. Az idők folyamán egyszerre volt szövetségese és ellenfele Thornak, míg végül testvére mellé állt a Hela ellen vívott csatában a Thor: Ragnarökben. A film befejezése azt sugallta, hogy végleg befejezték az ellenségeskedést, de sajnos ez nem tartott sokáig.

A Bosszúállók: Végtelen háború elején Loki próbálta menteni Thort Thanos kezeiből, amiért az életével fizetett. Loki meghalt. A Bosszúállók: Végjáték cselekménye lehetővé tette, hogy a csínytevés istene visszatérjen, amikor a Bosszúállók visszamentek a múltba (2012-es new yorki csatához), és Lokinak sikerült megszöknie a Tesseracttal a kezében. A folytatásban pedig ezt a Lokit ismerhetjük meg, aki a Végtelen Kő segítségével ugrál az idősíkokon, ezért sokan úgy gondolták, hogy talán a Thor 4. részében is látjuk a karaktert.

Loki

Az Empire magazin készített interjút a sorozat sztárjával, amiben Hiddleston kitért arra a kérdésre is, hogy látjuk-e karakterét Taika Waititi alkotásában. Úgy fogalmazott, hogy a két karakter története egyelőre véget ért, szóval nem kap szerepet a filmben, azt azonban nem árulta el, hogy esetleg egy másik filmben szerepet kap-e.

Arról beszélgettünk, hogy a Thor-filmeket egy családi történetként, illetve Thor és Loki közötti ellentétként kell kezelni, valamint a kettősség és az antagonizmus egy olyan könyve, amelynek talán zárva kell maradnia egyelőre.

Tom Hiddleston

A karakterrel június 9-én találkoztak a rajongók a Kate Herron által rendezett, és Michael Waldron vezető író Loki című sorozatában a Disney+ streamingszolgáltatón. Hiddleston mellett feltűnik még a képernyőn Sophia Di Martino, Owen Wilson, és Gugu Mbatha-Raw. A sorozat új epizódjait hétről-hétre mutatják be a képernyőn.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.