Főoldal Filmek Több új felvételt is kaptunk a Godzilla Kong ellen brutális új teaser előzetesében
Filmek

Több új felvételt is kaptunk a Godzilla Kong ellen brutális új teaser előzetesében

Hadd harcoljanak egymással!

490
Godzilla Kong ellen

Mikor az HBO Max február elején bemutatta a Godzilla Kong ellen előzetesét, tátva maradt a szánk. Egy ilyen trailer után sokakban megfogalmazódott a kérdés, miért kellett ennyit várni rá. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy mindenki egyaránt odavolt a videóban látott képsorokért, s reméljük, hogy maga a film sem okoz csalódást. Néhány napja láttuk a nemzetközi előzetest is, most pedig bő egy hónappal a premier előtt újabb teaser előzetest kaptunk.

Az egy perces kis videóban még több harcot látunk a két címszereplő között. Az eddig látottak alapján Adam Wingard rendező nagyszerűen bánik a két fenevaddal a filmvásznon, rendkívül hatásos mindkettő. A látvány mellé ezúttal pedig még a dráma is társul a fiatal kislány személyében, aki elsírja magát a földön fekvő Kong felett.  

Amit eddig tudunk, az emberiség úgy döntött, hogy elszállítják Kongot a Koponya-szigetről, mert Godzilla felett elvesztették az irányítást, s szükségük van valamire, ami megállítja az őshüllőt. Ugyanakkor csak egy kislány képes kapcsolatba lépni és iránytani az óriásmajmot. Az előzetesből az is kiderült, hogy a Titánok közül Godzilla lesz az antagonista, míg Kong a hős. Bár a trailer után egyesek szerint igazából nem is Godzilla lesz a rosszfiú, hanem egy titokzatos másik karakter.

A világ egyensúlya a tét a legendák ütközésével a Godzilla vs. Kong című filmben, miközben ezek a mitológiai ellenfelek egy látványos harcban találkoznak az idők folyamán. Kong és az ő védelmezői veszélyes utat tesznek meg, hogy megtalálják Kong igazi otthonát, és velük van Jia, egy fiatal árva lány, akivel egyedülálló és erőteljes kötődés alakult ki. De útjuk során váratlanul szembetalálják magukat a felbőszült Godzillával, és hatalmas rombolást hagynak maguk mögött. Az epikus összecsapás a két Titán között – láthatatlan erők műve – csak a kezdet, amit a Föld mélyen magába temetett.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla Kong ellen lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát. A Godzilla Kong ellen március 31-én érkezik egyszerre a mozikba és VOD-formában az HBO Maxon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...