Több női szuperhősfilm van készülőben a Marvel Moziverzumban

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Marvel kapitány után több női szuperhősfilmet fognak bemutatni.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a Marvel kapitány után több női szuperhősfilmet fognak bemutatni.

Talán a Wonder Woman sikere után nem volt kérdés, hogy a DC-től tanulva a Marvelnél is nagyobb figyelmet fordítanak a női szuperhősfilmekre. A Marvel kapitányt jóval a Wonder Woman előtt bejelentették, azonban nagyon óvatosan nyilatkoztak a filmről, és egészen eddig kivárt a Marvel azzal, hogy kapnak-e más női karakterek is önálló részt. És már azt is tudjuk, hogy tervezés alatt áll a Fekete Özvegy önálló produktuma is.

Kevin Feige az Entertainment Weeklynek megerősítette, hogy ez csak a kezdet, mert a jövőben több női szuperhősfilmet is bejelentenek:

Kezdve A Hangya és a Darázzsal, és most a Marvel kapitány, de sok filmet jelentünk be a jövőben. Kíváncsian várom azokat az időket, ahol nők által vezette szuperhősfilmek készülnek, ami nem újdonság, ez lenne a normális. Nem lesz kevesebb attól, hogy „Ó, nézd, egy női szuperhős”, sőt, többről szólnak majd a történetek, és hasonló kérdéseket tehetünk fel, mint a „Ó, miről szól? Ki ez a karakter? Nagyon izgatott vagyok, hogy lássam ezt”.

Természetesen feltették a kérdést Feigenek, hogy mi tartott eddig, miért kellett ennyit várnunk az első női szuperhősfilmre, de ahogy az várható volt, mindent megmagyarázott a Marvel Studios első számú embere:

Azt hiszem, hogy számos oka van ennek, de legkevésbé az, hogy a forgalmazók évekig azért harcoltak, hogy nem akarnak női szuperhősfilmeket. 15 évvel korábban nem működtek ezek a filmek, de azt hiszem, hogy ezek nem azért sikerültek rossz darabokra, mert női főszereplője volt, hanem mert alapjaiban nem voltak jó filmek.

A világ szeme most a stúdión, hogy milyen más filmekkel drukkolnak elő, és mennyire veti meg lábát Marvel kapitány a vásznon, akinek első önálló szerepére 2019. március 7-én kerül sor, de már tudjuk, hogy a Bosszúállók 4. részében is visszatér, ahol Thanos legfőbb kihívója lehet. Ha esetleg lemaradtál a dögös Marvel kapitány fotókról, akkor az alábbi linken meglesheted, milyen lesz a karakter jelmeze, a Skrullok és a megfiatalított Nick Fury.

Total
3
Shares
Previous Article

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Next Article
Darth Maul

Ilyen volt Darth Maul a Solo: Egy Star Wars-történetben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!