Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[FRISSÍTVE] Hivatalos képen Marvel kapitány a Marvel Moziverzum első női szuperhőse

Brie Larson tweetben erősítette meg, hogy a nap folyamán valami egészen újat látunk a Marvel kapitányból, esetleg egy trailerre utalt a színésznő?

Brie Larson tweetben erősítette meg, hogy a nap folyamán valami egészen újat látunk a Marvel kapitányból, esetleg egy trailerre utalt a színésznő?

Nagy valószínűséggel nem arról az előzetesről beszél a színésznő, amit mindenki vár már hetek óta, de az biztos, hogy valamit kapunk a Marvel Studios következő produktumából. Lehet szó egy hivatalos képről, egy teaser videóról, ami a nagy őszi előzetest vetíti elő nekünk, de magyar idő szerint holnap délután mindenre fény derül.

A hét elején már több névtelen forrás is arról adott hangot, hogy a Marvel kapitány kampányát beindítják, ami akár egy rövid teaser videóval is indulhat, és azt csak arra használja a stúdió, hogy végre megmutassák nekünk a főhőst. De lehet csak egy borítót kapunk az Entertainment Weekly oldalán, hiszen ahogy a lenti beszélgetésben is látható, a lapnál fog bemutatkozni exkluzív tartalomként. Tehát minden bizonnyal csak egy fedőlapról van szó, de legalább valamit tényleg kapunk az első női szuperhősfilmből a Marveltől.

Azért reméljük, hogy nem csak egy képet kapunk, hanem Brie Larson karaktere mellett Jude Law Mar-Vell karakterét is megcsodálhatjuk, esetleg még a megfiatalított Samuel L. Jackson is feltűnhet a háttérben. Egy biztos, amerikai idő szerint holnap délben hull le a lepel az első hivatalos Marvel kapitány anyagról.

A Marvel kapitány országos bemutatója 2019. március 7-én lesz.

FRISSÍTÉS

És bizony valóban egy borítóról volt szó, amit nem sokkal korábban az Entertainment Weekly be is mutatott:

És az EW oldalán még több kép jelent meg a főhősről, köztük látjuk Jude Law Mar-Vell karakterét is, akiről már korábban kiderült, hogy Marvel kapitány mentorát alakítja a vásznon, de látjuk a visszatérők között Ronant (Lee Pace) és a sokkal fiatalabb Samuel L. Jacksont is, akinek itt még mindkét szeme megvan. Időközben a laptól azt is megtudtuk, hogy a film nem egy eredettörténet lesz, tehát a filmben a hős már rendelkezni fog szuperképességgel. Ugyanakkor a rendezők azt is elárulták, hogy a legfőbb hibája Carol Danversnek, hogy könnyen elveszti a fejét, konok és önfejű, miközben egy szellemes és szeretetreméltó. Marvel kapitány egy Straforce nevű Kree elitkommandó tagja lesz, aminek vezetője Jude Law. A történetben a Kapitány visszatér a Földre, hogy felvegye a harcot az alakváltó Skrullokkal, akiknek vezetője az a Ben Mendelsohn lesz – Talos lesz a karakterének a neve – , aki a Zsivány Egyesben játszotta Krenic igazgatót. Jobb színészt a gonosztevő szerepére nem is találhattak volna.

Marvel kapitány

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat