Főoldal Filmek Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról
Filmek

Több forgatási videói napvilágot látott a Spider-Man: Far From Home munkáiról

Előbb Nick Fury és Maria Hill párost látjuk a kiszivárgott Spider-Man: Far From Home videón, majd Happy is feltűnt a nap végére a forgatáson.

703

Előbb Nick Fury és Maria Hill párost látjuk a kiszivárgott Spider-Man: Far From Home videón, majd Happy is feltűnt a nap végére a forgatáson.

A Spider-Man: Far From Home címet viselő folytatást egy ideje már Londonban filmezik, ami első kiruccanása lesz a falmászónak, legalábbis a filmes életútja során. Több Pókember-filmet is készítettek az elmúlt évtizedben, de a történet mindig Queensre és az Államokra koncentrált, most azonban ellátogatunk a tengerentúlra is, merthogy a barátságos és közkedvelt Pókember Európa több városában is látogatást tesz.

Nemrégiben megerősítést nyert, hogy a folytatásban valóban látjuk Samuel L. Jackson és Cobie Smulders páros két karakterét, Nick Furyt és Maria Hillt, akiket legutóbb a Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében láttunk elporladni – valahogy ők is visszatérnek. Most kaptunk egy nem túl sokat mondó forgatási videót a színészekről, amin csak annyi látható, hogy sétálnak miközben filmezik őket, majd Maria Hill egyszer csak egy telefonhívást kap – legalábbis ez vehető ki a videón.

És ha ketten nem lettek volna elegek, akkor Jon Favreau karaktere is visszatér az új részre, hiszen megjelent egy újabb forgatási fénykép, ami Happy szerepét erősíti meg a filmben. Happy visszatérése nem ért annyira meglepetésként, hiszen a Vasember rendezője már a Pókember: Hazatérésben is szerepet kapott, ahol amolyan közvetítő szerepet játszott Tony Stark és Peter Parker között. Azonban Happy visszatérése talán azt is jelenti, hogy Vasember is feltűnik majd a folytatásban? Erre a választ csak idővel kapjuk meg, feltéve, ha a hős túléli majd a Bosszúállók 4. részt, aminek cselekménye néhány másodperccel a Pókember új része előtt ér véget.

A Spider-Man: Far From Home bemutatója 2019. július 5-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események