The Batman

Ti kiszúrtátok a denevérszimbólumot az új Batmobilon?

Matt Reeves még múlt héten mutatott képeket az új Batmobilról, amin ha nem is volt látható, rejtve azért ott volt a denevérszimbólum.

Matt Reeves még múlt héten mutatott képeket az új Batmobilról, amin ha nem is volt látható, rejtve azért ott volt a denevérszimbólum.

Nehézségek ellenére végre forog a The Batman, Matt Reeves pedig erőszeretettel oszt meg képeket Robert Pattinson Batman karakteréről. Legutóbb pedig már az újdonsült Batmobilról mutogatott képeket a rajongóknak. A látott képek és videók alapján eddig semmi okunk nincs a sírásra, mert a film nagyon rendben van, a rendező kvalitásából kiindulva a történetre sem lehet panasz, a képi világa pedig egyenesen pazar élményt nyújt majd, mert mind a karakter megjelenése, mind pedig a Batmobil is hű maradt a képregényekhez.

Sokan azonban a híres denevérszimbólumot keresték a Batmobilon, ami sehol nem volt látható, vagy mégis? Twitteren egy felhasználó érdekes rajzzal állt elő, kiszúrta ugyanis egy rejtett utalást az ikonikus szimbólumra, majd megosztotta, amire a The Batman-film koncepciós munkatársa reagált. Ash Thorp megerősítette a rajongói feltevést, hogy szándékos volt a Batmobil hátsó kialakítása, ami rejtett denevérszimbólumot is takar.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, de pletykák szerint a történet alapját a The Long Halloween képregény adja.

The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Total
11
Shares
Previous Article

Új Sakura Wars előzetes érkezett

Next Article
Cinema City

Nem zárnak be a hazai mozik, mindössze létszámkorlátozás mellett vetítik a filmeket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!