Főoldal Filmek Matt Reeves megmutatta milyen az új Batmobile
FilmekBREAKING

Matt Reeves megmutatta milyen az új Batmobile

Ámulunk és bámulunk a The Batman legújabb képeit nézve, hiszen Matt Reeves végre megmutatta a Batmobilet is.

743
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Ámulunk és bámulunk a The Batman legújabb képeit nézve, hiszen Matt Reeves végre megmutatta a Batmobilet is.

És nem tudunk mást mondani, mint hogy csodálatos. A The Batman készítői szépen lassan elkezdték adagolni az információkat a 2021-ben moziba kerülő filmről. Csak néhány hét telt el azóta, hogy először megcsodálhattuk Robert Pattinsont a legújabb Batsuit-ban erre itt van a legújabb Batmobile is.

Annak ellenére, hogy “csak” egy járműről beszélünk, a Batmobile mindig is fontos helyet töltött be a rajongók szívében. Az eddigi megvalósítások pedig mind nagyon különböznek egymástól. Úgy néz ki, hogy az új film készítői is egy másik oldalról fogják meg a járművet. És milyen jól teszik.

De nem is érdemes tovább szaporítani a szót, beszéljenek magukért a képek, melyeket a rendező Matt Reeves osztott meg a hivatalos Twitter oldalán. A készítők láthatóan inspirációként használták a klasszikus Adam West-féle Batman sorozatban szereplő járgányt. És ha ez nem lenne elég, akkor itt is megcsodálhatjuk a címszereplőt teljes alakjában.

A The Batman – aminek még nincs hivatalos magyar címe – 2021. június 25-én kerül moziba az USA-ban, és nem kisebb nevekkel mint Robert Pattinson a Denevérember szerepében, Zöé Krawitz mint Macskanő, Colin Ferrell mint Pingvin, Paul Dano mint Rébusz és Andy Serkis mint Alfred.

Szerző
Tóth Bálint

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.

Batman
Filmek

James Gunn elárulta, miért nem Robert Pattinson Batmanje lesz a DCU új hőse

A DC Univerzum kell egy új Batman, és ezt nem Robert Pattinson...