A Thor: Ragnarok direktora rendezheti a Thor 4-et

A Ragnarok-filmet még le sem filmezték, de máris a Thor 4-ről érkeznek a hírek.

A Ragnarok-filmet még le sem filmezték, de máris a Thor 4-ről érkeznek a hírek.

Taika Waititi rendező irányítása alatt jelenleg is keményen dolgoznak a Thor: Ragnarok filmen. Nagyon úgy fest, hogy a Marvel végre helyes irányba terelte a Thor franchise-t, és a legjobb rendezőt találták meg a harmadik nekifutáshoz. Szó szerint mindenki boldog, a színészek látszólag élvezik a forgatást, a Marvel Studios áradozik, hogy méltó folytatást kapnak a korábbi részek, a rendező pedig nagyon lelkes. A rendező máris bemondta, hogy szívesen visszatérne egy negyedik Thor résznél.

A Digital Spy készített egy interjút a Hunt for the Wilderpeople film rendezőjével (Taika Waitit), hogy meséljen arról, miként mennek a dolgok a Thor: Ragnaroknál. Taika Waititi szerint féltávhoz érkeztek a munkákkal, s a dolgok nagyon jól mennek. Valójában sokkal jobban, mint azt várták. A következőket mondta a rendező:

A féltávnál vagyunk, és nagyon jól megy. Minden terv szerint megy, ahhoz képest, hogy az elején nem volt tervünk… Sokkal jobb, mint vártuk, és nagyon szórakoztató a forgatás. A stílus nem sokban különbözik attól, ahogyan általában dolgozom, csak ennél egy picit hosszabb a menetrend, mert nagyobb a film, több a speciális effekt, és más hasonló dolgok.

Ez lesz az első nagy stúdiófilmje Taika Waititi-nek. A Thor: Ragnarok előtt főként kisebb és független filmeket készített a rendező. Tévés produkcióknál is feltűnt, első sorban az HBO saját gyártásában készült Flight of the Conchords-nál. A Marvel Studio tisztában volt ezekkel, de látta benne a rendezői tehetséget, így megadta a lehetőséget, hogy élete legnagyobb filmjét készíthesse el. A stúdió nem először figyelt fel ifjú tehetségre. Hasonló cipőben jártak A galaxis őrzői filmnél is, ott James Gunn-t szemelték ki maguknak, akinek második Őrzők filmje jövőre lesz látható a mozikban. Úgy tűnik, hogy Waititi lehet a következő, aki duplázhat majd. Miközben néhányan beleőrültek a filmek sikereibe, addig Waititi rendkívül élvezi, hogy tapasztalatokra tehet szert a Marvel Studios-nál.

Ha igazán jól csinálom, és az emberek szeretik, és én is élvezem a produkciót, úgy gondolom, hogy határozottan csinálnom kéne még egyet.

Nem sok mindent tudunk eddig a filmről, de határozottan kijelenthetjük, hogy Taika Waititi-vel szárnnyal a Thor franchise. Azok a szerencsések, akik nyáron a Comic-Con alatt láttak a Marval standját, elmondták, hogy a showt majdnem a Thor 3 lopta el, és páratlan képsorokkal lettek gazdagabbak. Aki látta a Polgárháború részt, azt tudja, hogy Thor kimaradt belőle, mert épp egy Új-Zélandi bárban italozgatott. Bruce Banner (Hulk) talált rá, és ő mesélt a Kapitány és Stark összetűzéséről. A pletykák szerint a rendezőnek is köszönhető, hogy kihagyták az Amerika kapitány 3-ból, és inkább már előkészítette a jövő nagy ütközetére a karaktert. Ha ennyire előrelátó volt Waititi, akkor nyomós ok lehet a stúdiónál későbbi szerepe. Másrészt, nagyon régóta cikkeztek a Thor 3-ról, rég nem láttunk önálló filmet, így ideje volt már egyet kiadni. A Thor: Ragnarok felvezetője lesz az Infinity War-nak, melyben számtalan képregényhőssel találkozhatunk majd. Tehát, ha jövőre jól fog teljesíteni a Thor: Ragnarok, akkor minden amellett szól, hogy a megtartsák a rendezőt, és zöld utat kapjon a negyedik rész. Taika Waitit hasonló cipőben járhat majd, mint a Russo testvérek, akik először az Amerika kapitány: A tél katonáját rendezték, majd idén bemutatott Amerika Kapitány: Polgárháborút, de a jövőben érkező a Bosszúállók 3. és 4. részéket is forgatják.

Two reasons I think about quitting everyday.

Taika Waititi (@taikawaititi) által közzétett fénykép,


A Thor: Ragnarok filmben visszatér Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Sir Anthony Hopkins (Odin), és Mark Ruffalo (Hulk/Bruce Banner) is. Utóbbi Planet Hulk szerepben, ami rendkívül izgalmasnak ígérkezik. További nagy nevek, akik csatlakoztak a filmhez: Jeff Goldblum (Grandmaster), Karl Urban (Asgardian Skurge), a Creed: Apollo fia film sztárja Tessa Thompson (Valkyrie) és az Oscar-díjas Cate Blanchett (Hela).

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb előzest kapott a The Walking Dead hetedik évada

Next Article

Kurt Russell „nagy családként” jellemezte A galaxis őrzői 2. filmet

Related Posts
Wide Screen YouTube