x
Előzetesek

Újabb előzest kapott a The Walking Dead hetedik évada

Már a sokadik ízelítőt kapjuk a The Walking Dead hetedik évadjából, de még most sem derült fény a cliffhangerre.

  • Publishedszeptember 17, 2016

Már a sokadik ízelítőt kapjuk a The Walking Dead hetedik évadjából, de még most sem derült fény a cliffhangerre.

Tavasszal ott fejeződött be a hatodik évad, ahol megjelent a képregényekből ismert könyörtelen gazfickó, Negan (Jeffrey Dean Morgan). A karakterről azt nagyon jól tudjuk, hogy nem kegyelmez senkinek, sem a regényekben, sem a sorozatban. Aki az útjába áll, azt megöli. Elhozta kedvenc fegyverét is, Lucille nevezetű baseball-ütőjét is. Az utolsó évadban elkapta Rickéket, és választás elé állította: Csatlakoznak hozzájuk, vagy meghalnak. Negan a megtorlás felett azonban nem hunyhatott szemet, sok emberét megölték Rickék, sajnos valaki nem volt szerencsés, és találkozott Lucille-el, de hogy kitől intünk búcsút a folytatásban, nem derült ki.

Több lehetséges forgatókönyvet is elkészítettek, csak hogy véletlen se derüljön ki, kit ölt meg Negan az utolsó évadban. Kíváncsian várjuk, hogy milyen folytatást kap az AMC csatorna sorozata, kitől köszönünk el, és milyen más gaztettekre készül még Negan. A sorozat október 23-án folytatódik.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.